Updates 2023 Plus Four en Plus Six

Morgan introduceert enkele updates voor de Plus Four en de Plus Six

 

In lijn met zijn filosofie van voortdurende evolutie, herontdekt Morgan Motor Company zijn Plus Four- en Plus Six-modellen met een reeks verbeteringen. De modelupdates, die worden geïntroduceerd als onderdeel van een formele erkenning van een nieuwe ‘Plus’-lijn, zullen vanaf januari 2023 te zien zijn op alle Plus Four- en Plus Six-modellen.

 

VERNIEUWD INTERIEUR

 

Een opnieuw ontworpen interieur is voorzien van een supergevormd aluminium dashboard, een massief houten onderste rail en, voor het eerst op een Plus-model, een met leer bekleed dashboardkastje. Passend bij de massief houten onderrail is een nieuwe reeks inlegwerkfineer dat via de middenconsole door het voertuig loopt, ontworpen om de iconische kenmerken van Morgan-voertuigen op abstracte wijze weer te geven. Ook nieuw is een reeks van zeven tweekleurige stoffen interieurbekledingen in contrast met bijpassend leer op de stoelen en deurpanelen.

 

DYNAMISCHE VERBETERINGEN

 

Een reeks dynamische updates voor Plus-modellen wordt bekroond met de introductie van Electronic Stability Control (ESC) en een geheel nieuw remsysteem. De ESC is afgestemd op elke modelvariant en kan tussen ondersteuningsniveaus worden geschakeld. Naast ESC en remmen zijn in samenwerking met BMW op maat gemaakte versnellingsbakkalibraties ontwikkeld die worden aangepast aan de stuurhoek en remdruk. Achter het nieuwe aluminium dashboard en in het stuur zitten nieuwe airbags.

 

SENNHEISER-AUDIO

 

Morgan werkt samen met Sennheiser om een ​​revolutionair audiosysteem aan te bieden in zijn nieuwe Plus-modellen. Met meer dan 75 jaar ervaring in audio en muziek is de expertise van Sennheiser ongeëvenaard. De audio-ervaring van het Sennheiser-systeem is trouw aan zijn eersteklas reputatie en overtreft elk aanbod dat ervoor is geweest in een Morgan Plus-model.

 

WAAR KAN IK EEN NIEUW PLUS-MODEL ZIEN?

 

De nieuwe Plus-modellen staan ​​vanaf januari 2023 bij de Morgan-dealers. Plus-modellen zullen vanaf de lancering tot eind 2022 op verschillende evenementen worden tentoongesteld. De volledige lijst kan je raadplegen op de site van de MMC, specifiek voor Nederland: op 1-2 december te Utrecht.