Regiobijeenkomsten:

Wanneer?

Iedere tweede woensdag van de maand vanaf 20.00 uur

Waar?

Hotel Restaurant v/d Valk

Krommeweg 1 2988 CB Ridderkerk

Info      : Chava Limburg

Tel        : 06 – 148 872 15.

E-mail : chavaencees@hotmail.com

De regiomeeting op 12 februari was goed bezocht en zeer informatief en gezellig.

Jack & Lisa hadden alles tot in de puntjes verzorgd! Bij binnenkomst lekkere Italiaanse tapas met een drankje erbij. Gevolgd door heerlijke pizza’s!

Daarna werd onze kennis van de theorie van het auto examen getest. Voor de 3 mensen met de minste fouten was er een leuke prijs. Cor Breedijk was de beste. Gefeliciteerd Cor.

We hebben met elkaar over de organisatie van ritten gesproken. Volgend jaar zal Regio Zuid-West de beroemde “snertrit” weer leven gaan inblazen. Meer informatie volgt via de site of de FataMorgana.

De volgende meeting zal weer in het Van de Valk Hotel zijn.

Regiomeeting Zuid-West vindt op 12 februari 2020 plaats bij Van Gent Autoverhuur i.p.v bij het Van der Valk Hotel.

We hebben een spreker, Jack van Gent, die ook een ruimte beschikbaar stelt.

Adres: H.A. Lorentzstraat 6, 3331 EE Zwijndrecht

Beelden van de feestelijke inauguratie van de nieuwe regioambassadeur van de regio Zuidwest van de Morgan Sports Car Club Holland: Chava Limburg in december 2019.

Op 8 januari 2020 werd in een informele sfeer de eerste regiomeeting onder leiding van de nieuwe regioambassadeur Chava Limburg gehouden in hotel Van der Valk in Ridderkerk. Daartoe waren zoveel mogelijk leden in de buurt van Rotterdam per email benaderd om met voorstellen te komen en/of de meeting bij te wonen. Nagedacht werd over de agenda van het nieuwe jaar. Gefilosofeerd werd over de inhoud van de meetingen, de opzet van de ritten en invulling van de website en de datums waarop alles zou worden georganiseerd. Wilt u hier meer over weten of eveneens op de verzendlijst van de regioambassadeur komen te staan neem dan even contact met de regioambassadeur.