Regio Zuid – Oost van de MSCCH organiseert:

Elke eerste donderdag van de maand, behalve december en januari, een gezellige meeting voor leden en sympathisanten om onder het genot van een drankje te praten over alles wat met Morgan te maken heeft en ervaringen uit te wisselen

De activiteiten worden doorgenomen ook van andere regio’s.

De avond begint om 20.00 uur.

Regiobijeenkomsten:

Waar? 

” Ons Dorp ” Parkstraat 1 5671 GD Nuenen

Informatie?

Franka van Vlerken

Tel       : 0492 555183

E-mail:  frankawout@gmail.com

De Hemelvaartrit van donderdag 30 mei 2019

British Cars & Lifestyle 2019

We zijn op tijd met de voorbereidingen begonnen, op woensdag de Morgan aanhanger opgehaald bij Jan en Gretha Brinksma in Mark-Nesse, op donderdag inkopen gedaan, op vrijdag de stand opgebouwd waar John Bijsterveld ook meegeholpen heeft. We waren om 14.30 uur klaar.

De mooie rode auto is van Willem Jan van Hapert, van het jaar 1959, die pas klaar is met de restauratie die 7 jaar geduurd heeft, een prachtige auto die erg veel belangstelling trok. Met dank aan Willem Jan voor het beschikbaar stellen.

Op zaterdag zijn we Wil, Ine, Wout en Franka om 8.30 vertrokken naar Rosmalen om koffie te zetten en alles in orde te maken voor de opening om 10 uur.

Op zondag ook weer op tijd aanwezig en beide dagen hebben we veel Morgan leden mogen begroeten, uit meerdere regio`s.

Op zondag hebben we alles weer opgeruimd met hulp van John, Marion Bijsterveld, Rein Nonnekens, Anton en Aniek.

We hebben aandacht gegeven aan de vele club activiteiten waaronder speciaal weer in leven geroepen Sympathisanten dag, Noord Holland rit, Lady`s Day, Hemelvaartrit, Moragn\Mg enz.

We kijken terug op een geslaagd evenement met een goed publiek, de organisatie was hoopvol over de beurs en heeft meerdere mondelinge toezeggingen voor volgend jaar, over het aantal bezoekers doen ze geen uitspraak, maar het zijn er meer geweest dan vorig jaar ze waren kooplustiger, zag je aan de tasjes die ze hadden.

Nogmaals dank aan Wil, Ine, John, Marion, Rein,Willem Jan.

Vriendelijke groet,

Franka & Wout van Vlerken

Spoormakerserf 5

5706 KX Helmond

mail: frankawout@gmail.com

Tel: 0492 555183 Mobiel: 0625410245