MORGAN DRIVING TOUR 2023

MORGAN DRIVING TOUR 2023

 

Morgan Driving Tours bieden de ultieme Morgan-ervaring, waardoor u kunt genieten van enkele van de beste wegen van Groot-Brittannië en de meest spectaculaire landschappen, allemaal achter het stuur van de nieuwste Morgan Plus Four of Super 3.

 

De reistour volgt een prachtige route door Wales van Malvern naar Snowdonia en terug naar de Cotswolds. Het Morgan Driving Tour-pakket omvat vier overnachtingen in luxe hotels langs de route, evenals vooraf geboekte dinerreserveringen op elke bestemming.

 

Natuurlijk kunt u de nieuwste Morgan Plus Four of Super 3 gebruiken voor de duur van de Driving Tour en om uw Morgan-ervaring nog leuker te maken, begint de reis met een welkomstkoffie in het geheel nieuwe Morgan Experience Centre, gevolgd door een privérondleiding door de fabriek.

 

Er zijn ook cadeaubonnen te verkrijgen (o.a. voor deze reis), het perfecte cadeau voor elke Morgan- of autoliefhebber. Van afternoon tea in het Morgan café tot een autohuur van een week bij Morgan, met een Morgan cadeaubon vindt iedereen een perfect cadeau.

 

Voor informatie over uw eigen Morgan Driving Tour, klik op de onderstaande link:

 

Morgan Driving Tours – Morgan Motor Company (morgan-motor.com)

 

Cadeaubonnen voor alle Morgan-ervaringen kunnen online worden geboekt via onderstaande link:

 

Gift a Morgan Experience Voucher – Morgan Motor Company (morgan-motor.com)

 

Informatie over Morgan autoverhuur vind je via onderstaande link:

 

Morgan Sport Car Hire – Morgan Motor Company (morgan-motor.com)

 

Als je op de hoogte wenst te blijven van nieuwe productlanceringen, exclusieve winkelkortingen en nieuwe samenwerkingen, klik dan op de onderstaande link om in te schrijven voor de ‘shop-specific’ Morgan UK nieuwsbrief:

 

Get the latest Shop Updates from Morgan Motor Company Ltd (sur.co.uk)