MORGAN en ORLEBAR BROWN creëren de ultieme vakantieklare SUPER 3

MORGAN en ORLEBAR BROWN creëren de ultieme vakantieklare SUPER 3

 

Morgan Motor Company werkt samen met resort- en badkledingmerk Orlebar Brown om de ultieme vakantieklare Super 3 te creëren.

 

Alle sportwagens van Morgan kunnen tot een bijna grenzeloos niveau worden aangepast. Deze eenmalige Super 3 toont echter een reeks zeer op maat gemaakte ontwerpkenmerken.

 

UNIEKE KLEUREN

 

De buitenkant is afgewerkt in een pastelbeige kleur, gecombineerd met een bijpassend ‘Khaki Sand’ stoffen interieur. De unieke rode kleur van Orlebar Brown is prominent aanwezig.

 

OPVALLEND EXTERIEUR

 

Super 3 is voorzien van optionele exo bagagerekken aan de zijkant. Voor de OB x Morgan Super 3 zijn de rekken op maat lasergesneden en hebben ze een geometrisch patroon met rode bungeekoorden.

 

Het meest opvallend is dat de OB x Morgan Super 3 is aangepast door Morgan’s team voor speciale projecten om de bevestiging van een op maat gemaakte zonnekap mogelijk te maken. De afneembare luifel, met frame in carrosseriekleur, is afgezet met dezelfde ‘Khaki Sand’ stof als het interieur van de auto en past op de bevestigingen op de carrosserie.