Verslag en foto’s Morgan MG Friendship Run 23 september 2023

Morgan MG Friendship Run

 

23 September 2023 het begin van de astronomische herfst, de zon staat dan precies boven de evenaar maar helaas niet boven West Brabant. Er zit weer storing op mijn korte lijntjes naar boven.😏

 

Vanaf 10.00 uur is het verzamelen voor de “Morgan MG Friendship Run”,

De deelnemers, 10 Mg’s en 13 Morgans druppelen binnen bij de “Heimolen” in Rucphen voor koffie met vers gebakken appelgebak, een gezellig begin.

Start om 11.00 uur. De regen dreigt en de meeste kiezen voor het dakje óp.

Maar daar is niet iedereen mee bezig, de diehards vertrekken zonder.

Via de West-Brabantse dreven en lanen gaan we richting Dorst.

Het weer viel onderweg zowaar niet tegen.

 

Bij DNK een prachtige art Gallery is het genieten van een uitgebreid aanbod kunstobjecten en van de 0.0 bubbels als welkomst aperitief.

Toen de cateraar het buffet opende was het weer kiezen uit heerlijk belegde broodjes en een kroketje en binnen of buiten eten.

Bij de start van de middagrit waren nagenoeg alle daken eraf en konden we weer genieten van een mooie landelijke rit.

Er was een stop gepland bij “Horstink Wijnhandel” we konden hier genieten van twee heerlijke wijnen met een duidelijke uitleg van Gerhard Horstink.

 

Beladen met kennis vertrokken we als ware vinologen naar “Groot Molenbeek” ondertussen voor velen de bekende finishplaats.

 

De rit werd afgesloten met een drankje op deze bijzondere verscholen locatie in de bossen.

De strijd om de felbegeerde trofee “de Morgee” resulteerde in vijf ex aequo ’s maar Omer Willaert wist als eerste de juiste coördinaten te voorschijn te toveren van de locatie waar we ons bevonden en was overduidelijk de winnaar.

Voor wie was ingeschreven voor de “Green Egg Experience” had onze kok Jan weer een scala aan vlees en vis en niet te vergeten het dessert “Jan’s special” bereid.

Het werd donker in het bos toen de deelnemers tevreden en met goede herinneringen huiswaarts gingen.