De Technische vraagbaak: stel hier uw technische vraag

MSCCH heeft een aantal leden bereid gevonden die hun technische kennis en ervaringen vrijwillig ten dienste willen stellen aan andere Morgan-enthousiasten. Deze technische vraagbaak is het vehikel daarvoor. Formeel zijn de vrijwilligers van de Technische Vraagbaak leden van de Technische Commissie van MSCCH. Dit is een zogenaamde bestuurscommissie. Hun werk geschied dus onder verantwoordelijkheid van het bestuur van de vereniging.

De beantwoording van de gestelde vragen worden naar eer en geweten en naar beste kunnen gedaan. Echter over de correctheid en de toepasbaarheid ervan wordt geen enkele garantie gegeven. Verantwoordelijkheid voor het gebruik van de verstrekte informatie ligt volledig en uitsluitend bij degene die deze informatie toepast. Er is dus geen verhaal mogelijk.

MSCCH behoudt zich het recht voor om zowel de gestelde vraag als het gegeven antwoord, te publiceren op de site van de vereniging alsmede in ons verenigingsblad.

Het gehele vraag-en-antwoord-proces van de Technische Vraagbaak wordt gemodereerd door MSCCH. Ongepast geachte vragen worden uiteraard niet in behandeling genomen.

Door het stellen van de technische vraag en het invullen van het formulier daartoe, gaat de vragensteller akkoord met onze gestelde voorwaarden.

 

2 antwoorden
 1. Ton van Hecke zegt:

  Ik heb 2 vragen;
  Ruitenwissers.
  Mijn Morgan is van 1977. De ruitenwissers zijn nogal gammel. Passen de ruitenwissers van latere modellen op mijn Morgan?
  Zijruiten
  Ik heb het gevoel dat mijn zijruiten niet passen op mijn Morgan. Kan ik er iemand eens naar kijken? Ik kom graag niet iemand toe met de Morgan die mij advies zou kunnen geven.

  Gr,
  Ton van Hecke

  Beantwoorden
 2. Jasper Taal zegt:

  Hallo Ton.
  Ik zie op de website van Brands Hatch Morgans dat ze wisser armen hebben voor de bouwjaren ’68 tot ’98. Daarna is er ander type. Er is ook verschil tussen L en R gestuurd. Ook de bladen zijn er in verschillende uitvoeringen afhankelijk van jaar en type. Voor de werking ishet belangrijk dat de bladen recht/haaks op de ruit staan zodat het blad om kan klappen,
  anders veegt hij maar naar 1 kant. Over de zijruiten kan ik niets zeggen zonder ze te zien. Misschien kan je naar de technische dag komen op 2 november in Koudekerke (Zeeland). Dan is er vast genoeg expertise voorhanden om je te helpen.
  Groeten Jasper

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie