Updates voor de PLus Four en Plus Six

Klik hier voor Video 1

The Morgan Motor Company zet zijn programma van  voertuigverbetering voort met een groot aantal upgrades voor zijn Plus Four- en Plus Six-modellen. De updates komen gezamenlijk als onderdeel van Morgan’s Model Year ’22 (MY22) -pakket, in de overgang van het bedrijf naar een cyclisch productverbeteringsprogramma. De MY22-update komt na feedback van klanten en pers, en weerspiegelt de wens van Morgan om zijn product te ontwikkelen en tastbaar voordeel voor de klant te bieden. Het zorgt bovendien voor een hernieuwde aankoopmotivatie, als onderdeel van de bredere langetermijn productstrategie van het bedrijf.

Een geheel nieuw kapontwerp leidt het MY22-updatepakket en is ontworpen om de bruikbaarheid, bescherming tegen weersinvloeden en verfijning te verbeteren. Dit is bereikt door een herziene framestructuur waardoor er geen bevestigingsmiddelen voor de kaprail nodig zijn, en een enorm verbeterd afdichtingspakket rond deur- en zijruitsluitingen. Samen zorgen deze veranderingen voor een duidelijke verbetering van de snelheid en het gebruiksgemak van de kap, de geluidsisolatie van de cabine en de bescherming tegen weersinvloeden.

De MY22-update ziet het eerste gebruik van Morgan’s opnieuw ontworpen ‘wing-badge’ op een voertuig. Het iconische logo heeft zijn eerste update in meer dan tien jaar gekregen en de verandering maakt deel uit van Morgan’s bredere merk identiteitsvernieuwing. De badge is in-huis ontworpen en is een voorbeeld van het nieuwe niveau van digitaal vakmanschap van het bedrijf dat perfect past bij de beroemde reeks traditionele coachbuilding-vaardigheden. Het nieuwe embleem wordt aangevuld met een onderste inlaatgaas dat nu kan worden gespecificeerd met een zwarte afwerking die past bij het optionele zwarte gaas van de bovenste grille.

Het motorgeluid en het karakter vormen de kern van de Morgan-rijervaring, en nu kunnen klanten genieten van het ongeremde geluid van hun Plus Four of Plus Six terwijl ze op de openbare weg zijn, maar met de optie van een subtieler akoestisch profiel in de stad , dankzij het optionele actieve sportuitlaatsysteem. Met actieve bypasskleppen komt het volledige karakter van de motor vrij tijdens het rijden in de Sport-modus (automatische modellen) en Sport Plus-modi. Hij wordt geleverd met een keuze uit gepolijste zilveren of zwarte uitlaatpijpen.

Klik hier voor Video 2