Technisch en reserveonderdelen

George Proudfoot heeft onlangs de rol van 4/4 Series 1 Technical Advisor en Spares Officer overgedragen aan Nigel Taylor.

Op tijdelijke basis moeten alle vragen tussen 9.00 en 17.00 uur naar de mobiele telefoon van Nigel gaan, maar men hoopt in de nabije toekomst een vaste lijn en Club-e-mailadres op te zetten, waarvan de details in Diversen en hier op de Club-website zullen worden gepubliceerd .

Nigel zal proberen het assortiment reserveonderdelen te behouden en uit te breiden als en wanneer de omstandigheden dit toelaten.

Ik wil zowel persoonlijk als namens de Club (in het bijzonder Serie 1-eigenaren) van deze gelegenheid gebruik maken om George te bedanken voor de onmetelijke hoeveelheid tijd en moeite die hij gedurende meer dan 30 jaar aan Clubzaken heeft besteed.

Leden hebben niet alleen geprofiteerd van zijn enorme technische kennis die hij gratis ter beschikking heeft gesteld, maar ook van het uitgebreide assortiment reserveonderdelen dat hij heeft onderzocht en heeft geregeld om opnieuw te worden vervaardigd.

Gedurende deze periode is de omvang van Series 1-reserveonderdelen die beschikbaar zijn voor leden toegenomen tot een niveau dat maar weinig andere autoclubs kunnen evenaren.

George’s pensionering zal hem in staat stellen meer tijd aan de autosport te besteden in zijn bekende Series 1 waarmee ik hem veel plezier en succes toewens.

Peter Anderson
Secretaris technische diensten

De afdeling Series I Spares streeft ernaar een reeks onderdelen te leveren die niet in de handel verkrijgbaar zijn. Alle onderdelen zijn nieuw en worden geproduceerd volgens een specificatie die is goedgekeurd door het Technical Services Committee, zodat sommige onderdelen misschien niet precies zo origineel zijn, maar geschikt zijn voor een breder scala aan auto’s.

De spares worden beheerd door Nigel Taylor en zijn te bestellen van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.

Onderdelen voor technische services – Klik hier om de lijst te downloaden

Houd bij het plaatsen van uw bestelling uw motor-, versnellingsbak-, chassis- en kentekennummer bij de hand om ervoor te zorgen dat de juiste onderdelen worden verzonden.

Hoewel er alles aan wordt gedaan om de voorraad van tijd tot tijd up-to-date te houden, kunnen sommige artikelen niet op voorraad zijn in afwachting van de levering van een nieuwe batch.

HET WORDT DAAROM TEN ZEERSTE GEADVISEERD DE BESCHIKBAARHEID TE CONTROLEREN ALVORENS UW BESTELLING TE PLAATSEN. TELEFOON BESTELLINGEN WORDEN GENOMEN VAN MAANDAG TOT VRIJDAG 09.00 – 17.00 uur OP 07967 887060 of Nigelctaylorltd@gmail.com Een MSCC e-mail voor Nigel zal binnenkort beschikbaar zijn.

De vermelde prijzen zijn alleen voor onderdelen en zijn exclusief verzendkosten, pakket, verzekering of BTW. Alle betalingen dienen vooraf te worden gedaan en te worden betaald aan de MORGAN SPORTS CAR CLUB LTD. Verzendkosten en verzekering worden geadviseerd wanneer een bestelling is geplaatst.

Onderdelen gemarkeerd als ‘nieuw item’ zijn in de maak of zullen in de nabije toekomst worden gemaakt.

Klik hier voor de originele pagina