Wie bel je als je een gigantisch olifantenbeeld moet schilderen als onderdeel van de St Richard’s Hospice Worcester’s Big Parade-campagne?

Niemand minder dan POPBANGCOLOUR natuurlijk 🐘 We zijn blij jullie allemaal kennis te laten maken met “Ash”, het Morgan-olifantbeeld dat de komende maand in Worcester te zien zal zijn.

Met behulp van zijn unieke methode van schilderen met op afstand bestuurbare auto’s, heeft Ian in zijn carrière veel ongewone en prachtige creaties geschilderd, maar dit zal de eerste keer zijn dat zijn direct herkenbare stijl op een olifant te zien is.

“Wat hebben olifanten met auto’s te maken?” We horen het je zeggen! Nou, het maakt allemaal deel uit van een liefdadigheidsproject van een van onze gekozen goede doelen, St Richard’s Hospice.

We zijn blij om betrokken te zijn bij zo’n opwindend gemeenschapsproject en zijn verheugd om een ​​echt waardevol doel te ondersteunen.

We zouden iedereen in het Worcestershire-gebied willen aanmoedigen om naar beneden te reizen en Ash en de andere olifanten met eigen ogen te zien, ze zullen tot 5 september te zien zijn.

Bedankt aan Ian Cook alias Popbangcolour voor het bewerken van zijn magie, bekijk meer van zijn werk bij POPBANGCOLOUR

En als je het uiterlijk van Ash leuk vindt, zal hij uiteindelijk worden geveild voor het goede doel, dus houd het in de gaten! #PaintWithCars #WorcsBigParade #ContinuousCars