Wat was het leuk! Dat hebben wij nog vaak tegen elkaar gezegd en hebben we ook van velen van jullie gehoord. De eerste ‘Louwman Exclusive Morgan Rijvaardigheidsdag’ begon met een regenachtige rit naar Utrecht, maar we hadden verder geluk met het weer want bij vertrek uit Utrecht was het droog en zelfs de zon kwam voorzichtig door. Uiteindelijk bij ‘ProDrive’ in Lelystad aangekomen onder een strak blauwe lucht met een stralende zon. En toen moest het eigenlijk nog beginnen!

Ik denk dat het voor alle deelnemers naast leuk ook interessant en leerzaam is gebleken. Eens voelen wat die Morgan doet bij extreme omstandigheden, of wanneer je ‘m een keer echt de sporen geeft, is een fantastische ervaring. Het zorgt ervoor dat je beter weet hoe de auto zal reageren en vooral wat je in een noodgeval moet doen en laten. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen! En dan als afsluiter nog die kombaan. Voor velen de eerste keer en voor iedereen onvergetelijk!!

Via deze link kunnen jullie de after movie zien om nog even na te genieten: https://youtu.be/CdyJ1ctPNVU

En voel je vrij om de video te delen zodat ook anderen zien hoe leuk het is om een Morgan te rijden en om klant te zijn bij Louwman Exclusive.

Wij hopen dat alle deelnemers ook terugkijken op een geweldige dag die smaakt naar meer.

Met vriendelijke groet,

Wouter Dekker