Mogelijke remproblemen houden Morgan op CX-platform aan de grond.

De redactie heeft vernomen dat Louwman, als importeur en dealer van Morgan voor Nederland, al haar klanten met een Morgan gebouwd op het CX-platform heeft benaderd met een vervelend bericht. Morgan Motor Company heeft al haar dealers geïnformeerd over een potentieel probleem met de remmen van Morgan’s gebouwd op het CX-platform. De recall betreft dus alleen de Plus Six en Plus Four en niet de classic range of de driewielers.

Eigenaren van Morgan’s gebouwd op het CX-platform krijgen het advies van de Morgan Motor Company om tijdelijk geen gebruik te maken van uw Morgan, totdat de fabriek een passende oplossing heeft gevonden. Betrokken eigenaren ontvangen naast Email ook nog een persoonlijk schrijven. Zeker nu het Morgan seizoen in volle gang is, is dit een uiterst vervelend bericht voor de eigenaren. Echter, “beter safe than sorry”. Omdat ook voor ons veiligheid uiteraard boven alles gaat melden wij deze terugroepactie ook op onze website.

Zodra de Morgan Motor Company meer duidelijkheid verschaft worden betrokkenen door Louwman geïnformeerd. Ook wij zullen dit onfortuinlijke verhaal blijven volgen.