Laden Evenementen

« Alle evenementen

Tourtocht The Middle East Experience 12 mei 2024

12 mei

logo
Bob Landman en Hans de Vrieze zijn bezig in het Midden Oosten. Waar dat  Midden Oosten dan is, is voor hen een weet en voor de rest een verrassing.
Ze willen de spanning langzaam opbouwen .
Dit is een eerste kennisgeving.
Max. 35 equipes
nadere mededelingen volgen …………………volgend jaar ( het is een heel eind naar het Midden Oosten 😉)
Bob:
Hans:

En hier dus het vervolg:

EEN KIJKJE IN DE OOSTERSE KEUKEN!!
Wij hebben het weer eens geflikt: Een hele aparte rit in ons Midden Oosten!!! En dat door een samenwerking tussen een Sjeik en een Sultan.
Alles is ons en dus ook jullie nu bekend. De vertrek- tussenstop- en eindadressen staan nu vast en in het FM nummer van maart 2024 staat nog veel meer te lezen en kunnen jullie je ook aanmelden, zolang er nog plaats is. De routes zijn inmiddels uitgezet, maar wij verklappen niets.
De diverse buurtschappen, boeren en buitenlui zijn gewaarschuwd. Sommigen dachten dat dit al het begin van “de Zwarte Cross” was, maar dat duurt nog even.
Het meeste woestijnzand is in deze regio inmiddels neergedaald en als de zon erop schijnt is het een fantastisch gezicht.
Een zeer bijzonder Rallybord en een heus visum voor die ene dag ligt op de deelnemers te wachten. Een heuse visumcontrole behoort tot de mogelijkheden.
In Warnsveld staat een echte pauw klaar (als de vogel niet gevlogen is). En in de verre uithoek van het Oosten staat zelfs een Gouden Karper en wellicht nog een speciale Normale groep. Hoe bijzonder is dat? Beestachtige namen zijn te vinden in de route. Wat te denken van een Bonte Koestraat, of Paardenstraat, Lamstraat en Kipstraat. Bij de beesten af. En alleen in Het Midden Oosten natuurlijk.
Ook zitten er lekkere lange stukken in de route, zodat de navigator ook kan genieten van deze omgeving. Er zit zelfs een stuk weg in zonder drempels waar je met gemak 160 kunt halen, mits er geen kip op de weg loopt natuurlijk.
Als klap op de vuurpijl belanden de deelnemers ook nog eens in het Schwarzwald. En dat alles op één dag. Als dat geen echte Moederdag wordt, dan weten de organisatoren Hans de Vrieze en Bob Landman het ook niet meer. Je krijgt ook de unieke mogelijkheid om even op de Landmansweg te rijden.
Dit feest gaat per persoon €30,- kosten en zodra dit na aanmelding op de rekening van Bob staat krijg je een wel heel bijzondere mail. Je gaat er zelfs van zingen. En verder rijden wij niet hard, maar wel door. (Vrij naar ene H.de V. uit Warnsveld)
Met stoffige groeten,
Sjeik Hans de Vrieze
Sultan Bob Landman
En…als je nou geen Morgan hebt, wat mis je dan toch veel. ©

Gegevens

Datum:
12 mei
Evenement Categorie:

Organisatoren

Bob Landman
Hans de Vrieze

Gegevens

Datum:
12 mei
Evenement Categorie:

Organisatoren

Bob Landman
Hans de Vrieze