Laden Evenementen

« Alle evenementen

PASSION ON WHEELS – Zondag 8 september 2024

8 september @ 08:00 - 17:00

- €35,00
 
PASSION ON WHEELS – Zondag 8 september 2024 / 12:00 uur

Met plezier en passie nodigen wij jullie uit voor een bijzondere gebeurtenis. In het najaar op 
zondag 8 september vanaf 12:00 uur organiseren wij een prachtige tourrit over de Utrechtse Heuvelrug voor gepassioneerde autoliefhebbers in het bezit van een young- of oldtimer, uiteraard met een open dak. Iedereen met ieder merk is van harte welkom!

Wat maakt deze rit speciaal in het jaar van de Passion in Zeist?
Maar dit evenement is meer dan alleen een plezierige tourrit – het is een kans om samen te komen en een verschil te maken in de levens van chronisch zieke mensen. Neem eens een andere bijrijder mee en geef hem/haar de dag van hun leven. Laat hen ook eens meemaken hoe het is de wind door je haren te voelen. De vrijheid te beleven van het open rijden.

Goede Doel:
Om deel te nemen, vragen we een bescheiden bijdrage van €35– per auto. Uw bijdrage wordt deels geschonken aan het Goede Doel Oppepper4all, die zich inzet om het leven van chronisch zieke mensen – via een ultieme wensvervulling – op te fleuren. Daarnaast wordt de inwendige mens zeker niet vergeten! Iedere deelnemer ontvangt bovendien een door de mensen van Abrona handgemaakte herinneringsbeker, een rallyschildje en een heerlijke brunch. Ook een mooie kans om uw bedrijf op onze website, de socials, de media en in andere O4all-publicaties te promoten!

Inschrijving:
Schrijf je tijdig in, er is plaats voor ca. 50 auto’s en het aantal inschrijvingen ligt nu op 25 cabrio’s. Het is niet alleen een mooie rit met een bijzondere stop onderweg; het is een gezamenlijke ervaring die we met elkaar gaan creëren. Omdat de “vaste bijrijder” de plaats voor één keertje aan de mensen van Abrona afstaat, kunnen zij, bij voldoende aanbod, voor €20– met een autobus meerijden, mee eten en meegenieten.

Begin en eindpunt:  
U wordt verwelkomd met koffie en gebak bij het beginpunt Abrona, Sterrenberglaan Huis ter Heide. De STOP-plaats – waar we met muziek en eten worden ontvangen – is bij het restaurant/boerderij van Abrona in Cothen. De route gaat globaal van Zeist door de Kastelenroute de “Kromme Rijnstreek” naar Cothen, daarna via Austerlitz weer terug naar eindpunt Huis ter Heide. (ca. 60 km) .

Wie doet er mee? 
Laat je enthousiasme zien door je in te schrijven en bel ons of stuur een mail. 
Verdere informatie volgt na betaling/aanmelding. Graag het aantal beschikbare plaatsen vermelden; we willen ieder van die- voor ons soms al gewone- ervaring laten genieten. Met elkaar voor elkaar!

Met sportieve groet!

Team Passion On Wheels 2024 – Zeist
Coördinator Gerard Berentsen – Oppepper4all
Tel.: 030-7857791 of bestuur@oppepper4all.nl

Gegevens

Datum:
8 september
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€35,00
Evenement Categorie:

Organisator

Team Passion On Wheels
Telefoon
030-7857791
E-mail
bestuur@oppepper4all.nl

Locatie

Abrona
Sterrenberglaan 6
Huis ter Heide, 3712XA Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
8 september
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€35,00
Evenement Categorie:

Organisator

Team Passion On Wheels
Telefoon
030-7857791
E-mail
bestuur@oppepper4all.nl

Locatie

Abrona
Sterrenberglaan 6
Huis ter Heide, 3712XA Nederland
+ Google Maps