Laden Evenementen

« Alle evenementen

Gorcumse Rally 30 juni 2024

30 juni

Beste autoliefhebber,

Zin in een leuke rally-puzzelrit door omgeving Gorinchem?! 🏎️ 🏁

Op zondag 30 juni 2024 is het alweer tijd voor de 11e editie van de Gorcumse Rally!

Wat is de JCI Gorcumse Rally?

De JCI Gorcumse Rally is een toffe, uitdagende puzzelrit met mooie routes in de omgeving Gorinchem (ruim genomen), met minimaal 2 personen in een auto. De bestuurder mag zijn of haar ogen op de weg houden en ervoor zorgen dat er geen verkeersregels worden gebroken. De bijrijder zorgt voor de navigatie. Onderweg beantwoord je vragen en geniet je van de mooie omgeving. Heb je een unieke of klassieke auto, dan is het extra gaaf om met deze auto deze mooie rally te rijden, maar je mag uiteraard meedoen met elke auto!

De start vindt plaats tussen 9.30 – 10.00 uur, de definitieve startlocatie volgt nog. Op de startlocatie krijg je instructies aangereikt in vorm van een routeboekje. Op dat moment worden 1 voor 1 op pad gestuurd met een route en vragenlijst die tijdens de rit beantwoord moeten worden. Aan het eind van de rit wordt de vragenlijst weer ingeleverd en worden de prachtige prijzen verdeeld. We verwachten dat de puzzelrit ongeveer 3 uur duurt. Een super leuke zondagochtend en middag voor het hele gezin, vrienden of fanatiekelingen!

Waarvoor organiseren we de Rally? 

Met de JCI Rally in omgeving Gorinchem op 30 juni halen wij geld op voor De Speelgoedbank in Gorinchem. Deze organisatie zet zich in voor kinderen uit minder bedeelde gezinnen. De Speelgoedbank zet zich niet alleen in voor de donatie van speelgoed en zorgt daarnaast dat kinderen kunnen meedoen aan lokale feestelijkheden zoals het Timmerdorp of de Avondvierdaagse. Een mooi doel voor een mooie dag, dus!

Wees er snel bij! https://jkgorinchem.nl/rally/

Team Rally | Junior Kamer Gorinchem

Gegevens

Datum:
30 juni
Evenement Categorie:

Organisator

Team JCI Rally
E-mail
rally@jkgorinchem.nl

Gegevens

Datum:
30 juni
Evenement Categorie:

Organisator

Team JCI Rally
E-mail
rally@jkgorinchem.nl