Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

31e Swiss Classic British Car Meeting

7 oktober 2023 @ 10:00 - 17:00

31e Swiss Classic British Car Meeting – zaterdag 7 oktober 2023 in St-Prex

U bevindt zich in een van de meest pittoreske dorpjes aan de oevers van het Meer van Genève, te midden van honderden van de mooiste auto’s en motoren ter wereld.
Je zult een heerlijke zaterdag aan het meer doorbrengen, want het welkom is gratis voor deelnemers en bezoekers.
De 31e Swiss Classic British Car Meeting vindt plaats in St-Prex, Zwitserland op zaterdag 7 oktober 2023 van 10.00 tot 17.00 uur.
Het belooft weer een onvergetelijk succes te worden voor alle deelnemers.
Vorig jaar konden bijna 1000 Britse auto’s en motoren uit heel Zwitserland, maar ook uit Engeland, Frankrijk, Italië, Duitsland, België, Nederland, Spanje en zo’n 10.000 toeschouwers genieten. Onze eregasten dit jaar zijn de JAGUARS
De motoren worden gegroepeerd op de kades nabij de haven. De dokken en het dorp verwelkomen alle Britse merken en modellen zolang ze ouder zijn dan 30 jaar.
En uitzonderlijk zeldzame auto’s en recentere sportwagens. Zoals elk jaar kan dit evenement niet plaatsvinden zonder de hulp van onze trouwe sponsoren, die wij hartelijk bedanken.
Dit unieke evenement in Zwitserland stelt veel liefhebbers en hun families in staat om de diversiteit van de Britse productie te waarderen.
Het oorspronkelijke idee van de bedenker van deze bijeenkomst, Keith Wynn, en zijn medereizigers is om liefhebbers van mooie auto’s een dag aan te bieden waarop ze hun liefde voor deze museumstukken kunnen tentoonstellen en delen. Ook de verdediging van het mechanisch erfgoed gaat aan deze verdedigers van de mooie Engelse auto’s voorbij. Het succes van dit evenement, dat al meer dan 30 jaar gestaag groeit, is te danken aan alle deelnemers en enthousiastelingen die samenkomen dankzij de steun van de gemeente St-Prex, die ons voorziet van de politie en de parken en wandel afdeling.
Dus als je van mooie Engelse auto’s houdt, als je het geluk hebt er een te bezitten, en als je van onze vriendelijke sfeer houdt, kom dan naar St-Prex op zaterdag 7 oktober 2023 tussen 10.00 en 17.00 uur voor de tijd die je wilt.
PS: VERGEET NIET DAT NET ALS VORIG JAAR, DE INSCHRIJVING GRATIS MAAR VERPLICHT IS VANAF 10 MEI 2023.

Bekijk de website voor meer informatie

Gegevens

Datum:
7 oktober 2023
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

St-Prex
St-Prex, 1168 Zwitserland + Google Maps

Gegevens

Datum:
7 oktober 2023
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

St-Prex
St-Prex, 1168 Zwitserland + Google Maps