The world of Louwman Exclusive

THE LATEST UPDATE

De klok is weer een uur vooruit gegaan en ook wij hebben ‘last’ van de voorjaarskriebels. Tijd om te kijken wat er weer allemaal te ondernemen valt en daarom hebben we in deze nieuwsbrief een aantal mooie ideeën voor u! Binnenkort ontdekt u bij ons de complete Maserati Trofeo Range: echte Italiaanse auto’s met een brullende V8-motor. Ook kunt u zich inschrijven voor een nieuwe editie van de Amsterdam Rally en prijzen wij enkele petten uit onze shop aan. Even geen plannen, maar wilt u wel dat uw auto veilig staat? Wij hebben leuk nieuws te delen van onze partner Renamo!

Ontdek de Maserati Trofeo Range

Maserati on steroids… Dat is – wat ons betreft – de juiste omschrijving van de Trofeo Range van het Italiaanse merk. Trofeo houdt in dat de Ghibli, Levante en Quattroporte zijn uitgerust met een brullende V8-motor, veel race-accenten en kleurrijke details. Snelheid en luxe zijn op een hoog niveau met elkaar gecombineerd.

U kunt de Trofeo zelf ontdekken én ervaren. Op 23 en 24 april 2021 hebben wij de complete Trofeo Range voor u klaarstaan bij ons in Utrecht. U kunt zich aanmelden voor een heuse Maserati Trofeo Experience, waarbij u zelf ontdekt of u ook in één van deze Maserati’s het beloofde kippenvel krijgt. Uiteraard volledig coronaproof. Meld u aan, vul uw voorkeursdatum en model in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om alle details af te stemmen.

Nieuwe aanwinsten

McLaren

720S Spider
15 kilometer

€ 409.950

Morgan

3 Wheeler
9.000 kilometer

€ 56.950

Lexus

RX 450h
51.600 kilometer

€ 57.500

Uw auto veilig ‘in de wacht’

U bent zuinig op uw auto, dat snappen wij als geen ander. En daarom verdient hij de best mogelijke stalling als u er niet mee rijdt. Onze partner, Renamo Exclusive Car Storage, vindt u in het midden van Nederland en biedt een veilig en beveiligde omgeving voor uw auto. Uw auto is toegankelijk wanneer u dat wil en staat altijd opgeladen voor u klaar.

En het is tijd voor een feestje, want Renamo heeft zijn tweede vestiging geopend. Hier is ruimte voor 50 auto’s. Centraal gelegen in het midden van het land, dus snel en makkelijk bereikbaar. Interesse in het ‘opslaan’ van uw auto? Neem dan contact op met Renamo Exclusive Car Storage.

Klaar om erop uit te gaan

AMSTERDAM RALLY

Op vrijdag 11 juni 2021 gaat de Amsterdam Rally weer van start! En zoals u gewend bent bij de Amsterdam Rally zullen er spectaculaire locaties worden aangedaan aan. Wat dacht u van de start op een rooftop in Amsterdam? Tijdens de rally draait het vooral om navigeren en lekker sturen over de Noord-Hollandse binnenwegen met sprekende klassiekers en moderne supercars. De lunch wordt bij Louwman Exclusive geserveerd.

De rally finisht aan het einde van de middag bij restaurant Hangar in Amsterdam en daar is volop tijd om na te praten over de dag. Uiteraard heeft de organisatie enkele verrassingen in petto die u op deze dag gaat ontdekken! Meld u nu aan, er zijn nog een beperkt aantal startplekken beschikbaar. De kosten bedragen € 495,- excl. btw.

Sun’s out, caps on

Zodra de eerste zonnestralen zich weer laten zien, zetten wij onze pet weer op. Want met de collectie die wij hebben, is er keuze genoeg! Of u nu kiest voor de Maserati Cap Corse (voor zowel volwassenen als kinderen!), Morgan 50th Anniversary Cap of de McLaren Essential Grey Cap, er is een pet voor iedere smaak. Want de keuze is qua petten bij ons groot, van elk merk hebben wij wel een cap beschikbaar.

Stuur ons een e-mail en wij helpen u graag met het aanschaffen van een nieuwe voorjaarspet. Sun’s out, caps on!

U bent aangemeld voor de Louwman Exclusive nieuwsbrief. Indien u niet langer deze nieuwsbrieven wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en meld u af: hier afmelden.