Klik hier voor de originele pagina


Stop dreaming, start planning

The full force of Morgan

De zon schijnt, de lucht is blauw, tijd voor zomer! En wij luiden het warme seizoen in met genoeg nieuws van en over Morgan. Zo brengen wij graag diverse updates aan de Plus Four en Plus Six onder de aandacht, net zoals nieuwe evenementen. Ook vieren we de ‘opening’ van onze nieuwe webshop. Zoals u ziet, er is genoeg te beleven deze zomer.Louwman Exclusive News

Morgan ontwikkelt door

Morgan staat nooit stil als het gaat om ontwikkelen. Zo heeft het merk nu updates uitgebracht voor de Plus Four én Plus Six. Deze updates zijn ontwikkeld op basis van feedback van klanten en pers. Morgan vindt namelijk dat de mensen die de auto’s ervaren het best kunnen vertellen welke verbeteringen nodig zijn.

Een paar van de belangrijkste updates zijn een nieuwe motorkap die sneller en gemakkelijker open kan worden gezet, twee ergonomisch geoptimaliseerde stoelen en het nieuwe actieve sportuitlaatsysteem. Er is natuurlijk nog veel meer en daarom staat Wouter Dekker klaar om al uw vragen over deze updates te beantwoorden.

Meer informatie

Met Morgan het circuit op

Ervaar de vrijheid van het rijden op het circuit en treed in de bandensporen van uw motorsporthelden tijdens de Sunset Sessions, Morgans exclusieve circuitavonden.

Op maandag 12 juli en donderdag 9 september kunt u op het iconische Donington Park Circuit in Leicestershire (Verenigd Koninkrijk) genieten van deze exclusieve avond. Want alleen Morgan-auto’s zijn dan toegestaan en zijn zowel de nieuwelingen op het circuit als de Morgan-raceveteranen van harte welkom. Omdat het zich afspeelt op het langere, 2,5 mijl lange ‘GP-circuit’, is er nog meer ruimte om van uw Morgan te genieten zonder u zorgen te maken over het verkeer om u heen.

Op de website van Morgan vindt u alle informatie en kunt u tickets kopen.

Meer informatie

Louwman Exclusive Shop

Suede Baseball Cap

In een avontuurlijke bui en wilt u dat uitdragen in uw pettenkeuze? Met een perfecte mix van 100% zwaar geborsteld katoen en 100% suède voor de klep, straalt deze pet niet alleen luxe uit, maar is het ook een fijne pet om te dragen. Uitgevoerd in Racing Green en Tan en bevat een verstelbare klittenbandsluiting. Morgan goes fashion.

T-shirt met logo Rood

Eenvoudig, maar leuk Morgan shirt in rood. Aan de voorzijde vindt u het logo in het wit. Zo gaat u extra opvallend deze zomer door. Het shirt is gemaakt van een luchtige stof, waardoor het ook comfortabel te dragen is. Vanwege het logo is het aan te raden om het shirt binnenstebuiten te wassen, zodat de print behouden blijft.

Boek: 4/4 The First 75 Years

De kern van Morgan is de 4/4. Het is de overgrootouder van de reeks en vertegenwoordigt het beste van de traditionele sportwagen. Ook combineert het prestaties en betrouwbaarheid met een styling die herinnert aan een gouden tijdperk van autorijden. Een mooi verslag van Michael Palmer.