Nieuwsbrief 6 Rode Kruis Rijtour IJsselland

E-mail in browser openen Het was spannend, maar de kogel is door de kerk: we verplaatsen de rijtour naar woensdag 1 september.

Ondanks de versoepelingen van de coronamaatregelen, kan de horeca vooralsnog niet volledig open. Het ziet er met het stappenplan van de overheid nu naar uit, dat dit op 2 juni, de dag van onze rijtour, ook nog zo is.

Gezien de grote hoeveelheid equipes en deelnemers, overstijgen we met dit evenement de maximale groepsgrootte. We hebben gekeken naar andere opties maar wat we ook bedenken, we overtreden dan de geldende maatregelen.

Hoe graag we ook willen rijden, we houden ons als Rode Kruis aan deze maatregelen. Dit betekent dat we de rijtour verplaatsen naar woensdag 1 september 2021.

Je deelname blijft gegarandeerd. Wanneer je op die datum echt niet kunt, dan zorgen we voor een passende oplossing. Stuur daarvoor een bericht naar rijtour.ijsselland@rodekruis.nl

Met vriendelijke groet en tot dan,
De organisatie van de Rode Kruis Rijtour IJsselland
en Rally’s Bcause Vrijwaringsverklaring Een ondertekende vrijwaringsverklaring is een voorwaarde voor meerijden in de rijtour.

Je verklaart, dat je meerijdt op eigen risico en dat je toestemming geeft voor plaatsing van foto’s op de website, social media en in het routeboek.

De ondertekening en inlevering van deze verklaring wordt vaak vergeten. Om allerlei rompslomp te vergroten, hebben we het volgende aangepast: als je bezwaar hebt, geef je dit aan ons door en wel vóór 2 juni 2021 via rijtour.ijsselland@rodekruis.nl

Als wij niets van je vernemen, ben je formeel akkoord met de afspraken in de vrijwaringsverklaring. Download de Vrijwaringsverklaring Achter de schermen Achter de schermen zijn de verschillende organisaties bezig met de voorbereiding van dit evenement.

Het is voor ons als Rode Kruis IJsselland de eerste keer dat wij dit organiseren. Dat is dus uitzoeken, bedenken, afstemmen, veranderen en aanvullen in het draaiboek.

Gelukkig lopen de inschrijvingen van de equipes mooi door en kun je de deelnemende auto’s bekijken op de website bij Deelnemers. Een mooi pallet aan merken, types, bouwjaren en kleuren.