Een update van de Morgan Motor Company.

Lees en zorg alstublieft voor elkaar in deze moeilijke tijden … De familieprincipes hebben de Morgan Motor Company generaties lang gedefinieerd.

We hebben het niet alleen over H.F.S Morgan – die het bedrijf 111 jaar geleden oprichtte – en zijn nakomelingen, maar over de bredere Morgan-familie: ons personeelsbestand, onze klanten, onze dealers en onze fans over de hele wereld.

Voor deze mensen zijn weinig dingen belangrijker dan het bouwen en besturen van Morgan-auto’s.

Normaal sluit onze fabriek niet, maar vandaag leggen onze ambachtslieden hun gereedschap neer.

Het is om een ​​simpele reden: zonder familie maakt niets anders uit.

En op dit moment zijn onze familie en uw familie het enige dat telt.

Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog hebben we, op advies van de regering, besloten om de Morgan-fabriek voor ten minste een maand te sluiten.

Gedurende deze periode zetten we ons in om voor al onze medewerkers te zorgen.

We raden u aan om uw Morgan in de garage te houden, overheidsadvies op te volgen en thuis te blijven.

Het volgende avontuur kan wachten, en als dit allemaal voorbij is, voelt je volgende rit als je eerste.

Het is nu belangrijker dan ooit dat we verbonden blijven. We zijn nog steeds online, dus laten we het gesprek gaande houden … #StayHomeSaveLives

Belangrijke informatie:
De fabriek en kantoren van Morgan Motor Company zullen naar verwachting worden gesloten van 25 maart tot 20 april 2020. Gedurende deze periode wordt het grootste deel van onze normale bedrijfsactiviteiten opgeschort.
Fabrieksrondleidingen door Morgan, autoverhuur en boekingen van ervaringsritten tijdens deze periode zijn geannuleerd. Deze boekingen kunnen worden verzet en we zullen contact met u opnemen wanneer we weer aan het werk gaan om u hierbij te helpen.
Boekingen die rechtstreeks via Morgan Motor Company zijn gedaan, kunnen worden terugbetaald als u niet in staat bent om te verzetten. Als u een voucher via een derde partij heeft gekocht en u kunt deze niet opnieuw plannen, neem dan contact op met de aanbieder voor meer informatie.
Alle vouchers met een vervaldatum op of na 24 maart 2020 zijn nu inwisselbaar tot eind 2021.
Onze online winkel blijft open.
Neem voor verkoopvragen contact op met uw Morgan-dealer. Hier vindt u de dichtstbijzijnde dealer.
Voor vragen over Morgan Works Malvern na verkoop, fabrieksonderhoud of Aero Racing, kunt u een e-mail sturen naar dsc@morgan-motor.co.uk
Gebruik voor alle andere vragen het contactformulier op de onderstaande link en we zullen uw vraag zo goed mogelijk behandelen.
Bedankt voor je steun tijdens deze periode, we wensen jullie allemaal het beste van gezondheid en we hopen jullie snel te zien.
Morgan Motor Company