Nieuwjaarsreceptie 2021 geannuleerd

 

Het einde van het jaar nadert alweer. Een vreemd jaar op zijn zachtst gezegd… We begonnen het jaar nog zo mooi en gezellig tijdens de nieuwjaarsreceptie, maar geen van ons kon vermoeden hoe het zich zou ontvouwen.

Normaal gesproken zijn nu alle voorbereidingen voor de Nieuwjaarsreceptie in volle gang en is de uitnodiging door alle leden van de Morgan Sports Car Club Holland en TVR Car Club Holland al lang ontvangen. Op moment van schrijven zitten we echter midden in de gedeeltelijke lock-down en is de verwachting dat de situatie  eind januari niet dusdanig positief zal zijn veranderd dat we dan al met 300 a 400 personen mogen samenkomen. Helaas hebben wij daarom na goed overleg met alle betrokken partijen moeten besluiten de editie van 2021 aan ons voorbij te laten gaan. Erg vervelend en teleurstellend natuurlijk, maar het zij zo. Het onder controle krijgen van dit virus heeft de hoogste prioriteit.

Laten we met z’n allen vooral hopen we in de loop van het jaar meer mogen en uiteindelijk het jubileumjaar 2022 weer kunnen starten met een Nieuwjaarsreceptie.


Ad Vermeij
MSCCH voorzitter

Wouter Dekker
Morgan Brand Manager Louwman Exclusive