Zaterdag 12 september: Morgan MG Friendship run

Op dit moment leven we in onzekere tijden. We moeten afwachten wat er over enige tijd wel en wat niet kan. Hopelijk zijn we op 12 september Coronavrij !

Onder voorbehoud nodigen we leden van de MG Car Club Holland en leden van de Morgan Sports Car Club Holland uit om gezamenlijk een gezellige dag te beleven.

We verzamelen vanaf 10.00 uur bij fort de Roovere  aan de Ligneweg in Halsteren parkeren doen we op het terrein dus niet op de parking.   https://www.zuiderwaterlinie.nl/11-vestingsteden/forten-in-nederland/fort-roovere  Vertrek vanaf 10.45 uur.

We rijden vandaag in het gebied waar Brabant, Zeeland kust. De rit is ongeveer 95 km lang en voert ons door het landelijke gebied op het eiland Tholen.

De lunch na een rit van zo’n anderhalf uur gebruiken we bij restaurant de Zeester. Voor de liefhebbers wacht hier een zilte verrassing.

We vervolgen onze rit richting het Brabantse land en genieten van de bosrijke Brabantsewal. Tijdens dit gedeelte van de rit organiseren we een ludieke klassementsproef met een prijs voor de winnaar, naast natuurlijk de eeuwige roem.

Om 16.00 uur worden we verwacht op Landgoed de Wouwse Plantage waar we, na de rondleiding, het Brandweermuseum bezoeken. http://members.home.nl/carpediem/zien_en_doen/l_wouwseplantage.htm

Na afloop van de rit is er gelegenheid voor een afscheidsdiner, maar i.v.m de Coronacrisis volgt hier nog nadere informatie over.

Aanmelden voor de rit kan via de mail: roadtrip@ziggo.nl  Vermeld s.v.p. de voornamen van uzelf en de passagier en de achternaam en ook het merk van de auto waarmee u deelneemt.

De kosten voor deze rit bedrage € 35.- per persoon.  Inbegrepen zijn koffie met iets lekkers bij ontvangst, lunch, rondleiding op het landgoed en voor de eerste inschrijvers een mooi rallyschild.

Hans Dekkers