De zomer is aangebroken en de reisbeperkingen in het VK nemen af, dus wat is een beter moment om ons geheel nieuwe aanbod, Morgan Driving Tours, met u te delen?
U zit achter het stuur van de geheel nieuwe Morgan Plus Four, ons nieuwste model en de puurste uitdrukking van de Morgan-sportwagen. Met een verbeterde verfijning, een boeiend rijgedrag en sprankelende prestaties, is hij het perfecte voertuig om enkele van de beste wegen en meest spectaculaire landschappen van Groot-Brittannië te ontdekken.
Bij aankomst staat uw Morgan Plus Four voor u klaar, volledig voorbereid, volgetankt en klaar om de weg op te gaan, en u ontvangt een gedetailleerd ‘roadbook’ met alle informatie die u nodig heeft, evenals een GPS met elke dag ‘routes voorgeprogrammeerd.
Twee eerste pakketten zijn beschikbaar om vandaag te boeken: de Cotswolds en Snowdonia Tour en de ‘Big Three’ Dales, Pennines and Lakes Tour. Wat u ook kiest, u verblijft in enkele van de beste hotels, eet in uitstekende gastronomische restaurants en pubs en geniet van exclusieve activiteiten.
Gebruik de onderstaande links voor meer informatie of meld uw interesse aan.

Morgan Motor Company
Pickersleigh Road
Malvern Link
Worcestershire
WR14 2LL

Tel: +44 (0) 1684 573104