DE BADGE:

Er is witte rook, het ei is gelegd! De afgelopen maanden hebben een aantal enthousiastelingen uit en rond de club zich gebogen over een ontwerp van de badge voor het 50-jarig lustrum. Sommigen waren zelfs zo geïnspireerd dat ze met meerdere ontwerpen kwamen. Allereerst wil de lustrumcommissie hier iedereen bedanken die deze moeite heeft genomen en hen complimenteren met de creatieve ontwerpen. Uiteindelijk kan er maar één winnende badge worden gekozen en dat ontwerp presenteren wij hier met veel enthousiasme. De winnende badge is een ontwerp van de hand van Simone Flipsen.

De insteek is dat de badge niet alleen gebruikt zal gaan worden als daadwerkelijke lustrum badge voor op uw bolide, maar tevens het logo zal vormen voor dit feestelijke evenement en daarmee een terugkerend ontwerp zal zijn dat u o.a. ook zult aantreffen op drukwerk en lustrumregalia.

Wordt vervolgd……………

DE WEBSITE

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de lustrumwebsite: www.mscch50.nl

Via deze website houden wij u graag op de hoogte van al het nieuws dat wij te melden hebben over ons 50-jarig lustrum. Zoals u weet gaat dit gevierd worden van vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus 2022, met Hotel Mennorode in Elspeet als uitvalsbasis.

Wilt u per direct het laatste nieuws ontvangen betreffende het lustrum, meldt u dan aan voor de lustrumnieuwsbrief, binnenkort verschijnt hiervoor een button op www.mscch50.nl

De Lustrumcommissie