Blijf op de hoogte van al het nieuws

The world of Morgan

DRIVEN AT HEART

We zijn alweer een paar weken in 2021 en we hebben ook al volop nieuws met u te delen. Zo zetten wij een wel heel zonnige 3 Wheeler in het middelpunt, kunt u wegdromen met een echt klassiek Morgan-boek en hangt er romantiek in de lucht door een van onze partners. Ook kunt u als ondernemer nog altijd gebruikmaken van ons netwerk. Lees daarnaast meer over LED-koplampen voor de Morgan Classic Series en 3 Wheeler.

LED-koplampen

Bent u altijd op zoek naar manieren om uw Morgan een extra upgrade te geven? Dat kan nu met de Morgan LED koplampen. Exclusief voor de Classic Series en 3 Wheeler. Deze koplampen geven u meer lichtopbrengst en een langere levensduur. Het wittere licht zorgt voor meer zicht en minder vermoeide ogen en de auto verbruikt aanzienlijk minder energie. De lampen dragen het E-keurmerk en hebben het originele Morgan-logo op het glaswerk.

U kunt de LED-koplampen nu bij ons laten monteren. Heeft u interesse? Service Advisor Sander van Druten vertelt u graag meer over alle mogelijkheden.

Een greep uit onze collectie

Morgan

Roadster
25.000 kilometer

€ 79.950

Morgan

Plus 8
42.000 kilometer

€ 69.950

Morgan

3 Wheeler
40 kilometer

€ 69.925

Samen staan we sterk

De bijzondere tijden waar we nu al bijna een jaar mee te maken hebben zijn waarschijnlijk nog lang niet uit zicht. Maar bijzondere tijden vragen om bijzondere initiatieven.

De corona-maatregelen raken ons allemaal, op welke manier dan ook. Juist door de uitdagingen ontstaan er ook veel mooie initiatieven. Bijzondere tijden vragen nu eenmaal om creativiteit. Daarom stellen wij graag ons platform aan u beschikbaar. Misschien heeft u als ondernemer wel een heel unieke en mooie propositie bedacht tijdens deze periode. Via ons kunt u uw actie, nieuwsbericht of ander idee kenbaar maken aan het Louwman Exclusive netwerk. Zo helpen we elkaar deze periode door.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Hero of the Month

MORGAN 3 WHEELER

Een Morgan 3 Wheeler is op zichzelf al een opvallende verschijning. Je komt ze niet elke dag tegen, dus opvallen doe je. Maar vooral op een positieve manier, want iedereen steekt zijn duim op en lacht je toe. Het grappige is dat elke kleurstelling een 3 Wheeler ook goed staat. We hebben er zelden één gezien in een combinatie die niet past. En toch is er verschil tussen opvallen en opvallen. Want in deze gele kleurstelling valt de Morgan éxtra op. Een heerlijke frisse kleur die prachtig afsteekt bij alle zwarte items zoals de spaakvelgen en spatborden, hitteschilden van de uitlaten, roll-bars en de graphics op de buitenzijde. Slaat u uw slag nog? De 3 Wheeler wordt helaas niet meer geproduceerd, maar gelukkig hebben wij nog enkele exemplaren in onze showroom.

Brand Manager Wouter Dekker legt u alles uit over deze sprankelende 3 Wheeler in deze video.

Morgan Sports Cars – The Early Years

In 1970, toen Peter Morgan werd geïnterviewd door het tijdschrift Motor, zei hij dat je redelijk succes moet hebben in wedstrijden als je het lef hebt om je auto een sportwagen te noemen. Er zijn veel vormen van concurrentie en hoe meer een auto kan, hoe beter hij zal zijn. Het lijdt geen twijfel dat een Morgan echt een sportwagen kan worden genoemd, en dit boek behandelt niet alleen de ontwikkeling van de auto’s zelf, maar ook hun vele successen in verschillende soorten motorsport, bestuurd door zowel fabrieksrijders als de gewone liefhebber. Dit boek mag uiteraard niet in uw boekenkast ontbreken. U bestelt het boek ‘Morgan Sports Cars – The Early Years’ door ons een e-mail te sturen. Het boek kost € 19,95.

McLaren Artura

EEN NIEUW TIJDPERK

“Artura is the purest distillation of everything that we have done to date.”

Met zo’n statement zorgt McLaren voor grote nieuwsgierigheid naar hun nieuwste supercar, genaamd Artura. Deze auto is McLaren’s eerste in serie gebouwde High-Performance-Hybrid supercar. Daarnaast is er ook een andere debutant; de geheel nieuwe, compacte twinturbo V6 benzinemotor. Deze is ontwikkeld om in combinatie met een elektromotor een High-Performance-Hybrid aandrijflijn te vormen die qua prestaties niet onderdoet voor de grotere V8-motoren.

Meer details zullen de komende maanden door ons worden bekendgemaakt. Wilt u alvast meer weten, laat dan uw gegevens achter op de website.

Romantiek op de Nederlandse wegen

Het is bijna zover; de meest romantische dag van het jaar staat op de kalender. Bent u nog op zoek naar een romantisch uitje op 14 februari? Geniet dan samen van de Valentijnsspecial van onze partner Rally’s Bcause. Toer over de mooiste weggetjes van Nederland en geniet van vers bereide lekkernijen tijdens de drive-by tussenstops bij lokale horeca, uiteraard coronaproof. U kunt kiezen uit 5 routes. Loopt u al warm voor een hartstochtelijk uitstapje in deze beperkte tijd? Op de website van Rally’s Bcause vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u klant bent bij Louwman Exclusive. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte over al het nieuws, specifiek gericht op uw auto. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan klikt op de volgende link om u af te melden: hier afmelden.