Beste ,
Het coronavirus is helaas voorlopig nog wel even in ons midden. Echter houdt het ons niet tegen om door te gaan met de voorbereidingen voor de evenementen in het najaar!
Coronamaatregelen
Beurzen zoals British CARS & Lifestyle mogen gelukkig gewoon plaatsvinden. De kaartverkoop voor onze najaar events is inmiddels gestart, wacht dus niet te lang en bestel je tickets snel!

Wegens de huidige situatie werken wij met tijdsloten. Hiermee worden wachtrijen en opstoppingen voorkomen. Kies daarom bij het kopen van je entreeticket je gewenste aankomsttijd.

Ticket kopen
We doen er alles aan om jouw bezoek aan onze evenementen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd naar de maatregelen die wij hebben genomen, klik dan hier.
2, 3 en 4 oktober
British CARS & Lifestyle
Op 2, 3 & 4 oktober is het dan eindelijk zo ver,  het grootste en meest gezellige Engelse oldtimer event, British CARS & Lifestyle vindt plaats in Autotron! Al bijna 30 jaar is dit British Best, met ieder jaar weer nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten.
Ontdek meer
9, 10 en 11 oktober
WALK Around The Jukebox
Keer terug in de tijd tijdens WALK Around The Jukebox! De muziek van toen en de Jukebox staan dit weekend centraal. Natuurlijk ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radio’s niet. Daarnaast zijn er vele prachtige oldtimers te zien!
Ontdek meer
31 oktober & 1 november
Oldtimerbeurs Automobielen
Op zoek naar nog wat onderdelen, documentatie of een ‘nieuwe’ oldtimer, verhalen ophalen over de mooie ritten en tijden, de Oldtimerbeurs Automobielen in november in Autotron is daarvoor de uitgelezen plaats.
Ontdek meer