Het is een paar weken geleden dat we fabrieksrondleidingen opnieuw zijn begonnen in 2020 en we wilden graag wat van de TripAdvisor-feedback die we tot nu toe hebben ontvangen met jullie delen: “Onze gids Mike was zeer deskundig en een echte liefhebber, en de 2 uur durende tour was zeer interessant met veel details over de auto’s.

Het nieuwe bezoekerscentrum en de cadeauwinkel waren nog maar een paar dagen open en alles was schoon en netjes met veel handreinigingsstations overal in de fabriek.

” Ik ben in geen enkel opzicht deskundig, dus ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Wat ik kreeg was een fascinerende rondleiding door werkplaatsen met zeer bekwame ingenieurs die een geweldige auto produceren.

Het bedrijf zorgt ervoor dat de voorzorgsmaatregelen van Covid-19 worden nageleefd en ik voelde me heel veilig.

We volgden onze tour de volgende dag door een auto te huren wat een fantastische dag en ervaring was dat. Mooie rit door de natuur en een lunch in een pub …”

Ontdek meer over een bezoek aan de fabriek op #LinkInBio, of bekijk meer recensies op TripAdvisor #Morgan #MorganFactory #MorganExperienceCentre

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen