Morgan Dealers in het VK hebben hun eerste modellen van de geheel nieuwe Plus Six in ontvangst genomen.

  De auto’s werden overgedragen op Thrill On The Hill, het jaarlijkse festival van Morgan, dat plaatsvond op Prescott Speed ​​Hill Climb in Gloucestershire, op zondag 11 augustus. Dit jaar vierden we ons 110-jarig bestaan ​​en trok het meer dan duizend bezoekers. Naast het rijden op de beroemde baan, genoten onze  gasten ook van het rijden in ons huidige assortiment auto’s, waaronder de Plus Six.

  Alle geleverde 11 Plus Six-modellen zullen worden gebruikt als demonstratievoertuigen en iedereen die geïnteresseerd is nodigen we uit contact op te nemen met de dichtstbijzijnde dealer. Er zijn nu meer dan 150 Plus Six-bestellingen geplaatst, waarvan de leveringen naar verwachting in het vierde kwartaal van 2019 zullen beginnen.

  De Plus Six is ​​een geheel nieuwe auto waarmee we het onderscheidende ontwerp van Morgan vierten. Het beschikt over een BMW drie-liter inline zescilinder turbomotor en is het eerste model dat is gebouwd op het nieuwe CX-generatie aluminium platform. Minder dan 1% van zijn onderdelen wordt gedeeld met andere Morgan-modellen.

  Prijzen voor de Plus Six beginnen bij £ 77.995 incl. BTW in het VK. De eerste 50 te bouwen auto’s zijn allemaal First Editions in ‘Emerald’ of ‘Moonstone’. Voor een prijs van £ 89.995 zijn deze modellen met vaste  specificaties en voorzien van een lichtgewicht composiet hard-top dak.

  Steve Morris, CEO van Morgan Motor Company, zei: “We zijn verheugd om te zien hoe de eerste Plus Six-modellen worden over overdragen aan ons UK Dealernetwerk hier op Thrill On The Hill 2019.

  “De aanblik van alle 11 Plus Six First Editions is er één om te aanschouwen, en deze overdracht markeert het hoogtepunt van jaren van hard werken van ons kleine team in Malvern Link. We kijken uit naar een mooie toekomst voor deze fantastische nieuwe Morgan. ”

  Video over de geheel nieuwe Morgan Plus Six