Beste exposanten,

Beste deelnemers, Beste autoliefhebbers,

In februari 2020 waren we verdrietig om aan te kondigen dat onze tweede editie van de British Car Meeting niet kon plaatsvinden en zou worden uitgesteld tot juni 2021.

We hadden er destijds vertrouwen in dat er een “snelle” terugkeer naar normaal zou zijn, waardoor we die extra tijd hadden kunnen besteden aan het nog beter maken van onze organisatie.

Maar dagen, weken en maanden zijn voorbij. Met evenveel wendingen als onzekerheid, zelfs ontgoocheling.

Keer op keer in de afgelopen zes maanden is ons geadviseerd om te annuleren, onze weddenschap gek, onrealistisch of financieel gevaarlijk te noemen.

Uit respect voor onze partners, wiens evenementen, beurzen en beurzen elke week worden geannuleerd; voor clubs die al maanden niet de mogelijkheid hebben gehad om hun voertuigen uit te schakelen; of gewoon voor het publiek dat er gewoon even tussenuit wil en van positieve dingen droomt; we hadden het volgehouden. We hadden onszoveel mogelijk willen blijven voorbereiden en hopen dat de situatie zou verbeteren.

Begin maart waren we gedesillusioneerd. Toen we ons de British Car Meeting voorstelden, definieerden we twee essentiële waarden, onlosmakelijk verbonden met ons project: vriendelijkheid en professionaliteit. Om erin te blijven geloven door beperkt te worden in onze verlangens, onze contacten, onze bewegingen en het moeten opgeven van bars, entertainment, restaurants,… zou hebben betekend dat deze waarden met voeten werden getreden. Die ons zo dierbaar zijn. Die je zo dierbaar zijn.

De huidige situatie bevestigde onze constatering dat het voor ons onmogelijk werd om u een British Car Meeting aan te bieden die uw verwachtingen waardig was. En dat we onder deze omstandigheden geen andere keuze hadden dan uit te stellen. Nogmaals, omdat andere organisaties het voor ons onder de knie hebben moeten krijgen.

Het is dan ook met een zwaar hart dat we aankondigen dat de tweede British Car Meeting niet in 2021 maar in 2022 zal plaatsvinden. Want in 2022 wordt alles beter! Dat beloven we je.

Bewaar de datum van zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 in je agenda. Voor een Engels autofeest dat absoluut onvergetelijk zal zijn, om alle bovengenoemde redenen, en meer.

Dank u alvast voor uw begrip en voor uw steun aan ons project.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren.

Het team British Car Meeting