Unieke auto’s, superdeals en snel rijden tijdens Louwman Exclusive Deal & Drive

Na een groot succes in 2017 is het dit najaar opnieuw een weekend lang extra goed zaken doen in de showroom van Louwman Exclusive in Utrecht. Op 20 en 21 oktober aanstaande vindt daar het Deal & Drive-evenement plaats. Er is een grote collectie bijzondere auto’s, heerlijke koffie en voor wie een auto wil kopen, is er net even wat meer mogelijk dan anders. Bovendien zijn er drie echte VIP’s aanwezig.

Aanwezig maar niet te koop is een inmiddels 18 jaar oude veteraan uit de McLaren Heritage-collectie: de MP4/15, de Formule 1-auto van David Coulthard waarmee het team West McLaren-Mercedes in 2000 aan de top van de koningsklasse streed. De MP4/15 behaalde maar liefst zeven Grand Prix-overwinningen, drie daarvan kwamen op conto van DC. De Deal & Drive dagen bieden een mooie kans om de bijzondere auto te bewonderen.

De Louwman Exclusive Deal & Drive dagen zijn op zaterdag 20 en zondag 21 oktober in Utrecht en iedereen is van harte welkom voor een kop koffie, een goed gesprek over mooie merken en eventueel de aanschaf van een nieuwe auto. Toegang is uiteraard gratis.