11

Breeje Durp Oldtimerfestival 2.0 op zaterdag 6 oktober 2018

Breeje Durp Oldtimerfestival 2.0

 

Ook dit jaar gaan we in ‘s-Gravenzande (het Breeje Durp) weer een oldtimerfestival organiseren, dit zal plaats vinden op zaterdag 6 Oktober.

 

Er is de laatste tijd wel het een en ander veranderd in ‘s-Gravenzande, we hebben een geheel nieuw winkelcentrum gekregen en 2 compleet nieuw ingerichte pleinen. Deze pleinen, het Graaf Floris plein en het Marktplein, gaan wij gebruiken voor ons vernieuwde evenement op 6 oktober.

 

Alle oldtimers (auto’s, tractoren, motoren, en brommers)van 30 jaar en ouder zijn van harte welkom.

Speciaal voor de auto’s en tweewielers worden er ook 2 ritten in de omgeving uitgezet.

 

Wij gaan ons evenement in 2018 in een nieuw jasje steken, vandaar de naam “Breeje Durp Oldtimerfestival 2.0” dit alles in samenwerking met de ‘s Gravenzandse winkeliersvereniging BIZ.

 

SHOWPARKING

Wij gaan het Marktplein inrichten als festivalterrein met een gedeelte voor “Showparking” tevens zullen de deelnemers van de toerrit hier ook starten. Dus lijkt het u leuk om uw oldtimer te showen op het Marktplein u bent van harte welkom vanaf 11.30 in ons gezellige centrum.

Aankomst Showparking: vanaf 11.30

 

TOURRIT

De jaarlijks terugkerende tourrit van het “Breeje Durp Oldtimerfestival” is al jaren een daverend succes. Uiteraard kunt u dit jaar ook gewoon weer meedoen. De deelnemers verzamelen op het Marktplein en het Graaf Floris Plein. Inschrijven zie onderschrift.

Inschrijven deelnemers Toerrit : 09:00-11:00

Starten deelnemers Toerrit: 11:00

 

BROMMERRIT

Ook de honderden brommers zullen dit jaar weer rokend op het Marktplein verzamelen voor de Brommerrit. De rit wordt in samenwerking met OBC de Oudcamp georganiseerd. Inschrijven kan op de dag zelf bij de witte tent op het marktplein.

Inschrijven deelnemers Brommerrit: 13:00 – 13:30

Start Brommerrit:  13:30

 

 

PRIJSUITREIKING etc.

Voor deze dag is er op het Marktplein een springkussen voor de kleinste machineliefhebbers en is er de gehele dag muziek. Ook zal de locale horeca klaar staan om u te bedienen. De prijsuitreiking van dit evenement zal aan het einde van de dag geschieden. De ingang van dit evenement bevind zich aan het Graaf Floris plein

Prijs uitreiking/slot: 16:00

 

 

 

 

Inschrijven voor de tourrit kan op:

www.sgravenzande.website