Al het nieuws van Morgan en aanmelden Nieuwjaarsbijeenkomst

Ontmoeten we u op de Geneva Motor Show?

                                         The world of Morgan

l2

Driven at heart

Het nieuwe jaar komt snel dichterbij. Daarom kijken wij alvast naar het drukke begin van 2019 en geven we u de laatste update van dit jaar. Zo vertellen we u meer over de Geneva Motor Show en nodigen wij u graag uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Wij attenderen u ook op onze compleet vernieuwde webshop en laten we een greep uit onze collectie Plus 4’s zien.

l1

Geneva Motor Show

Van 7 maart tot en met 17 maart 2019 vindt voor de 89e keer de Geneva International Motor Show plaats. Ook dit jaar verwelkomt Brand Manager Wouter Dekker u graag op de stand van Morgan. Wouter is op de stand aanwezig van 11 tot en met 13 maart 2019.
Wij hebben voor 11 t/m 13 maart 2019 een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. U kunt deze aanvragen door ons een e-mail te sturen. Ontmoeten we elkaar in Genève?

Stuur ons een e-mail

Nieuwjaarsbijeenkomst

You’re invited

Namens de Morgan Sports Car Club Holland en de TVR Car Club Holland nodigen wij u van harte uit om op zondag 27 januari 2019 samen met andere clubleden een toast uit te brengen op het nieuwe jaar. Ook niet-leden zijn van harte welkom; direct een goede reden om ter plekke een lidmaatschap af te sluiten. U bent welkom van 14.30 tot 17.00 uur.
En deze keer staat er iets heel bijzonders op u te wachten… Om het nieuwe jaar goed in te luiden kunt u de nieuwe TVR Griffith van dichtbij bekijken. Dat wilt u toch niet missen?

l

Bent u er ook bij?

Meld u aan.

Louwman Exclusive nieuws

Webshop

Wij zijn trots op onze compleet vernieuwde webshop. Hier vindt u, onder andere, unieke Morgan-merchandise. Modelauto’s, mokken, sleutelhangers, (zonne)brillen en caps. Uiteraard vindt u ook mooie producten van onze andere merken. Neemt u snel een kijkje?

Naar de webshop

Video

Brand Manager Wouter vertelt u in deze video meer over de Morgan Plus 4 in Morgan Monterey Blue Metallic, gecombineerd met een interieur in Honey Tan leder. Deze auto uit 2017 heeft een unieke sportuitlaat, wat zorgt voor een uniek geluid en een betere ademhaling.

Bekijk de video

Last but not least…

Wij wensen u alvast hele fijne dagen en een fantastisch 2019! Dat het weer een jaar mag worden vol met pk’s, mooi motorgeluid en prachtige auto’s. Maar stiekem weten wij allemaal dat dat met een Morgan meer dan goed moet komen…

Fijne feestdagen!© 2018 Louwman Exclusive

PrivacyDisclaimer