Accessoires voor driewielers en individuele aanpassingen

In de loop van de tijd hebben wij en onze klanten altijd een paar kleine dingen opgemerkt, hoe de 3-Wheeler nog beter te maken en dus deze ideeën voor accessoires en individuele aanpassingen hebben in de loop van de tijd gestalte gekregen. Ondertussen bieden we een variëteit voor de Morgan 3-Wheeler, die we je hier willen laten zien.

Voor degenen die iets speciaals willen voor hun driewieler hebben we verschillende handgemaakte Morgan Park houten of lederen stuurwielen in de aanbieding. We kunnen u de volgende maten aanbieden: 34/35 cm, 31/32 cm en 27/28 cm. Onze stuurwielen zijn licht ovaal van vorm om meer ruimte te bieden bij het instappen. Aanvullende informatie over houten stuurwielen vindt u hier.

Door een smallere transmissie en transmissietunnel te maken, zit je comfortabeler en heb je merkbaar meer ruimte. Het feit dat de gespen “verzonken” zijn in het zijpaneel door de latere conversie in onze werkplaats, er is meer ruimte op de stoel.

Gelakte wielranden in uw gewenste kleur maken de driewieler nog unieker en als u niet het complete chroompakket af fabriek wilt bestellen, kan het radiatorrooster worden gestript en gepolijst. Nieuw zijn de hoofdsteunen voor bevestiging aan de rolbeugels en het bagagerek van Morgan Park. Een overzicht van alle extra’s en opties vindt u hier.

Heeft u nog andere wensen of ideeën? Praat met ons!

Klik hier voor de originele website

Voorbeelden