The world of Morgan

Driven at heart

Maakt u zich al op voor het eind van december?

Wij doen niet alleen dat, wij bereiden ons ook al voor op een goede start van het nieuwe jaar.

We hebben namelijk een hoop nieuws met u te delen.

Bekijk bijvoorbeeld enkele prachtige foto’s van de Plus Four in het Louwman Museum.

Kom de nieuwe Ghibli Hybrid bij ons ervaren of blijf op de hoogte over al het nieuws van de nieuwe McLaren Artura!

Ook hebben we nieuws van onze partners B&O Ynter en Meisjes van de Wijn en leest u meer over de succesvolle test op de weg van de Automobili Pininfarina Battista.

Vergeet ook vooral niet onze gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen te bekijken en meer te lezen over onze Hero of the Month.

Morgan Plus Four schittert

De Morgan Plus Four is al een plaatje op zich, daar hoeven we niet over te discussiëren.

Maar bijzondere auto’s horen ook op bijzondere plekken te zijn, dus namen we de Plus Four mee naar het Louwman Museum voor een fotoshoot.

En uiteraard delen we alvast enkele foto’s graag met u.

Klik hier voor de foto’s

Zelf de Morgan Plus Four ontdekken? Neem dan contact op met Brand Manager Wouter Dekker voor het plannen van een proefrit.

Klik hier voor de website

Gewijzigde openstelling

Aangepaste maatregelen bij Louwman Exclusive

Op 14 december is, met de aankondiging van de lockdown een grote serie van maatregelen afgekondigd, waaronder het sluiten van alle niet-essentiële winkels tot 19 januari 2021. Hierdoor hebben ook wij onze openstelling moeten aanpassen.

Onze werkplaats blijft open voor reparatie en onderhoud. U bent dus nog steeds welkom voor onderhoud en reparaties, waarbij wij de diverse maatregelen en adviezen in acht nemen. Uw geplande service en onderhoudsafspraken gaan gewoon door. Heeft u al een afspraak gepland staan en is dit om wat voor reden niet comfortabel voor u? Neem dan contact op met uw serviceadviseur, zodat u samen naar een passende oplossing kunt kijken.

De showroom is gesloten. Wij blijven echter op afstand beschikbaar; via onze online showroom. Mocht u interesse hebben in een specifieke auto, onze mensen staan u graag te woord via WhatsApp, Zoom, Teams of Skype of ‘ouderwets’ via + 31(0)30 221 21 21 of e-mail.

Een compleet overzicht van alle maatregelen en online oplossingen vindt u op onze website.

Wij vertrouwen op uw begrip en hopen u gauw weer in goede gezondheid te mogen begroeten.

Team Louwman Exclusive