De MSCCH Regio Zuid – Zuid en The Original Morgan Breakfast Club

Regiobijeenkomsten.


Wanneer ?

Iedere eerste woensdag van de maand, 19.30 uur club-meeting.
Zie ”evenementen”, in de  FataMorgana voor de details.

Waar ?

Hotel / Cafe / Terras  Houben

Kerkstraat 17

Nunhem

Info      : Herman Hermans

Tel        :  077 – 474 443 4

Mob     : 06 – 206 838 62

E-mail : hemhermans@planet.nl

De Morgan Club in Limburg, bloeit als nooit te voren en zeker in 2018-2019, in het Mooie Groene Limburgse land, zoals wij al veel vrienden hebben in het buitenland, hebben we al geruime tijd leuke vrienden uit België welke vaak deelnemen aan onze reizen, trips en rally’s .

Onze “”Nogging”de eerste woensdag van de maand worden steeds met ca. 30 personen bezocht hetgeen uniek is in de Morgan wereld, zoals bekend floreert onze onvolprezen activiteit “”The Original Morgan Breakfast Club”” in optima forma, met buitenlandse reizen,trips en bezoeken.

Op onze planning :  “”Luxemburg Trip 2018””, “” WEIN und WEIB pik-Nik”” in de wijngaard , Kerstdiner,”” Koken met Hay””, en niet te vergeten iedere maand

“”The Original Morgan Breakfast “”op zondagmorgen 10 uur , al deze evenementen zijn vaak snel volgetekend, dus melding op tijd bij Hetty Sevens.

Voor 2019 liggen uitgewerkte plannen voor een reis naar Engeland en de Normandy, alsmede  voor selecte groepjes bezoeken aan Classic Car Races in Frankrijk, België en Duitsland. Dit alles wordt besproken tijdens onze vrienden verzameling op woensdag avond.

Wie sjoen oos Limburg is , det wilt geur toch auch weete, of neet soms !

U weet : Wie sjoen oos Limburg is, det wit toch nemes, allein de zuuderling, dea Limburg leef is.

M.S.C.C.H., Regio Zuid-Zuid, dao is ut te doon !

Regio Ambassadeur Hem / Herman Hermans, staat altijd voor u klaar.

Een echt gezellige top attractie van onze leden. In principe komt 6 keer per jaar The Original Morgan Breakfast Club op zondagmorgen van 10 tot 12 uur bij elkaar.

Het 3e weekend van de maanden ; oktober, november, december, januari, februari en maart.
Het evenement wordt op toerbeurt door wisselende leden georganiseerd in een zeer extravagante en culinaire locatie door geheel Limburg.

Het blijkt een uitdaging voor de leden te zijn hun vrienden iedere keer weer geweldig te verrassen met een fantastische locatie en dit alles voor een laag budget per persoon waar niet van mag worden afgeweken. Klokslag 12 uur wordt de Breakfast gesloten en gaat ieder zijn eigen weg om verder te genieten van de zondag.

Bezoek Luxemburg met 22 vrienden en 11 Morgan sportscars,

Autorijden in een sprookje, lieflijke wegen tussen korenvelden, koeienweide en machtige bossen, perfect verzorgde wegen en bloemrijke dorpjes met welgestelde lieve bewoners.

Rust en gemoedelijkheid vieren hoogtij , waardoor het verblijf in een gemoedelijk hotel al snel heel plezierig is.

Wanneer de kok in zijn brandschone keuken ook nog heerlijke gerechten op tafel tovert ben je niet ver verwijderd van een paradijselijke vakantie.

In de zomer van 2018 gebeurde het, terug naar het land van onze jeugd, vroeger met onze motorfiets op de camping met vrienden in de 60.

Voor de echte liefhebbers een bloemlezing van de hoogte punten, later een lijst van adressen en ga zelf ook een keer naar dit wondermooie land.

Maastricht via de Belgische wegen richting Eupen dan naar de Belgische Ardennen, we passeren het hoogste punt van Belgie het Signal van Botragne , koffie of soep en een boterham.
Verder via St.Vith, richting Diekirch , dan komen de kleine wegen naar Larochette, naar ons Hotel in Berdorf , Hotel Kinnen sinds 3 generaties in Berdorf en sind 1850 hotel uitbaters.
Wat een lieflijk oud hotel met alle moderne voorzieningen en moderne kamers en badkamers. Als klap op de vuurpijl een geweldige garage waar makkelijk 11 Morgans ( en meer) veilig kunnen staan .
Dan het avond eten, in één woord , geweldig , iedere avond, alsook het onbijt .
Mooi overdekt terras , prachtige Mosel-wijnen en Luxemburgs bier . De prijs zeer aangenaam , dat is wel heel prettig.
Daar kun je mooi enkele dagen verblijven. Mevrouw Kinnen houd alles in de gaten en geeft perfecte sturing.
Zoals wij altijd doen, hebben we contact gezocht met onze vrienden in de Morgan Club van het land waar wij op bezoek gaan , zo ook in Luxemburg, waar wij veel advies hebben gekregen van Paul Becker de Secretaris van MOG LUX , zij waren met 2 Morgans , 3 vrienden op bezoek bij ons in Hotel Kinnen, voor een glaasje bier. Dat zijn de ware vrienden.

Dan de bezienswaardige routes bijvoorbeeld , via Ziller naar Grevenmacher , langs de Mosel en een bezoek aan de wijnkelders van Cave St.Martin in Remich , daar blijven lunchen is een top belevenis.

Op de terugweg een bezoek brengen aan Bech en bij de vriendelijke Lotusrijder iets drinken ,
op het terras van “”Rest.Bech-Gare”” of een bezoek aan hun Bier-Brouwerij. Dan snel terug naar het mooie Hotel Kinnen in Berdorf.
Uiteinelijk moet je ook weer naar huis of nog meerdere mooie tochten maken, vraag r maar naar onze informatie.
Dan via Ettelbuck naar Bastogne en bezoek aan Wereld Oorlog 2 museum Mardasson, enorm en leerzaam.

Van Bastogne naar Maastricht via de Ardennen is ook geen straf voor een doorgewinterde Morgan rijder, dus richting St.Vith , naar Eupen en over de kleine wegen naar Maastricht waar het ook heerlijk vertoeven is , wanneer je meer informatie wil, laat het ons maar weten !

Email : hemhermans@planet.nl

Hotel Kinnen Berdorf
Morgan Club Lëtzebuerg a.s.b.l. ( MOG LUX ) / Paul Becker secr.
Cave St.Martin Remich
Rest. “”Bech Gare””, Bech
Signal de Botrange
Museum Mardasson Bastogne
Maastricht – Berdorf 204 KM
More details ? Let us know.

Zoals altijd uw Herman Hermans , President of The Original Morgan Breakfast Club.