Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Walcherenrit MSCCH regio Zeeland op zaterdag 29 september 2018

29 september

Schildje Walcherenrit (002)

WALCHERENRIT, ZATERDAG 29 SEPTEMBER 2018

 

Zoals al aangekondigd zal de Walcheren rit op 29 September in het teken staan van het zwarte goud uit Zeeland. In grote lijnen ziet de rit er als volgt uit.

We beginnen de rit in Middelburg (plaats nader te bepalen) met de gebruikelijke koffie en bolus. Een rit langs het Veerse meer en de Oosterschelde voert ons naar Yerseke waar we inschepen op de mosselkotter YE-100.

ye100-3

Tijdens een 1,5 a 2 uur durende rondvaart wordt ons verteld over de mosselcultuur en bezoeken we de verwatergebieden en een verwerkingsfabriek.

Het is ten tijde van de rondvaart laag water, dus we varen tussen de drooggevallen platen! Aan boord gebruiken we de lunch, een mosselmaaltijd met friet en een glas wijn, met een steak als alternatief voor de mensen die niet van mosselen houden (graag vermelden bij aanmelding !). Na de rondvaart rijden we door het Zeeuwse land naar de eindlocatie waar we een afscheidsdrankje drinken met optioneel een diner.

 

De rondvaart op de Oosterschelde is met een ruime kotter die exclusief voor de Morganeers afgehuurd wordt. Mede door het lage water zal het een rustige en mooie vaartocht worden. Er is aan boord een overkapping met verwarming voorzien voor het geval het weer wat tegen zit.

 

We hopen de kosten van de rit inclusief de ontvangst, de rondvaart, de lunch, het afscheidsdrankje en een rallyschildje op € 45,- per persoon te houden.  Vanwege de reservering en aanbetaling van de kotter vragen we u om uw deelname te bevestigen per mail (awjrodenburg@gmail.com) en direct een aanbetaling te doen van € 30,00 per persoon. U kunt het bedrag overmaken naar:

 

NL10 INGB 0001.4976.17  T.N.V. A.W.J. RODENBURG

 

Wilt u bij aanmelding vermelden als u beslist geen mosselen wilt eten

 

Met vriendelijke groet,

 

Jasper Taal en Bram Rodenburg

Regio ambassadeurs MSCCH regio Zeeland

 

 

 

Gegevens

Datum:
29 september
Evenement Categorie:

Organisator

Bram Rodenburg
Telefoon:
06 - 536 245 28
E-mail:
awjrodenburg@gmail.com

Locatie

Middelburg
Zeeland Nederland + Google Maps