Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 Lions Classic Car Event 2020 op zaterdag 6 juni 2020 in IJsselstein.​

6 juni @ 08:00 - 17:00

Lions Classic Car event 2020

Nu met aparte Porsche Plaza

Classic cars for all

Beste Classic Car & Porsche liefhebber,

 Welkom op de website van hetions Classic Car Event 2020!  Het event vindt op zaterdag 6 juni 2020 plaats in de historische binnenstad van IJsselstein.​

Het wordt de vierde editie van dit publieksevenement. Ook vorig jaar hebben wij heel veel positieve reacties gekregen van deelnemers, publiek en de middenstand. Daarom heeft de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard besloten dit een jaarlijks evenement te laten zijn. Wilt u nog even zien hoe het was, dat kan via onderstaande video.

Wat is er nieuw in 2020?

Naast het evenement voor klassieke auto’s komt er een Porsche Plaza. Alle Porsches 356 en 911, van alle leeftijden, zijn hier welkom (ook moderne 911’s).

Voor de Klassieke auto’s in de binnenstad zullen we strikter zijn in het toelaten van de auto’s. Uitgangspunt is auto’s van 30 jaar of ouder, maar voor een echt uniek exemplaar maken we graag een uitzondering. We kunnen slechts vijftig auto’s kwijt  in de binnenstad, dus we moeten kritisch zijn!

Wat blijft er in 2020?

Een compact evenement in onze gezellige binnenstad;

Direct contact tussen deelnemers en publiek;

Een gezamenlijke afsluiting na afloop van de rit bij Schilte;

Een langere tourrit in de omgeving, in een ander deel van de Lopikerwaard..​

Het goede doel

De opbrengsten gaan ook dit jaar weer naar een goed doel: Zorginstelling Isselwaerde. In deze zorginstelling worden mensen van alle leeftijden verzorgd met Alzheimer en aanverwante aandoeningen. De Lions club heeft een goede band met Isselwaerde, we verzorgen regelmatig evenementen voor de bewoners. De opbrengst van dit evenement wordt besteed aan hulpmiddelen die ze hard nodig hebben.

Herinnert u zich het goede doel van vorig jaar nog? We hebben €7.443 geschonken aan de Cabauwse Molen, voor hun restauratie. Dit is te danken aan deelnemers en sponsors!

Het inschrijfgeld voor het evenement is €25,00 per auto, ongeacht het aantal inzittenden. Daarnaast hebben we een aantal actieve sponsors gevonden die ons ondersteunen. ​

Het thema van het Classic Car Event 2020 is: ‘Classic cars for all’.

Iedereen geniet van klassieke auto’s. Eigenaren showen hun auto’s en het publiek geniet. Dat is heel stimulerend om er een nog mooier evenement van te maken!

We koesteren de gemoedelijke sfeer en gezelligheid van de afgelopen jaren. Met maximaal 60-70 auto’s blijft het evenement exclusief en hopelijk net zo mooi als in 2019.

Klik hier om u on-line in te schrijven

Wilt u deelnemen?

Dit geeft u recht op deelname aan de Classic Car show in de binnenstad van IJsselstein, deelname aan de tourrit, koffie met iets lekkers en een lunchpakket voor 2 personen.Eventuele vragen kunt u mailen naar:

Wij zien u graag op 6 juni!

Met een hartelijke groet,

Lions IJsselstein-Lopikerwaard, Stuurgroep Classic Car Event 2020

Website

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

IJsselstein
IJsselstein, Nederland + Google Maps
Website:
http://www.lionsijsselstein.nl/lionsclassiccar.

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

IJsselstein
IJsselstein, Nederland + Google Maps
Website:
http://www.lionsijsselstein.nl/lionsclassiccar.