Laden Evenementen

« Alle Evenementen

EXCLUSIEVE ONLINE VEILING VAN KLASSIEKE EN HISTORISCHE VOERTUIGEN UIT DE COLLECTIE VAN “DESGUACES LA TORRE” IN MADRID

6 juli @ 08:00 - 14 juli @ 17:00

Vanuit de International Auction Group hebben wij het genoegen u 54 klassieke en historische voertuigen voor te stellen die wij binnenkort zullen veilen. Deze collectie onderscheidt zich doordat het om beroemde verzamelobjecten gaat. Dit interessante lot voor verzamelaars en liefhebbers van unieke voertuigen bestaat uit voertuigen uit begin vorige eeuw en moderne verzamelobjecten van Engelse, Italiaanse, Franse en Spaanse makelij, met merken zoals Hispano Suiza, Barreiros, Ford, Renault, enz., opvallende brandweerwagens, legervoertuigen, en wagens die deel uitmaken van de Spaanse geschiedenis. Enkele van de meest opvallende zijn een Renault Type– G uit 1902, een Hispano Suiza T– 49 en een Delaunay Belleville H– 4 Coupé uit het eerste kwart van de vorige eeuw, de SEAT 1430 die meegereden heeft in de rally Londen–Mexico in 1970, en de getroffen Audi A8 waarin José María Aznar tijdens de aanslag van 1995 zat.

De veiling gebeurt online vanaf onze website www.iagauction.com. Hier kunt u alle informatie terugvinden betreffende de geveilde voertuigen en de te volgen stappen om uw biedingen te doen'.

We zullen van 6 tot 10 juli een inspectieruimte hebben ingericht waar u de voertuigen die u het meest interesseren, van dichtbij kunt bekijken. Als u wenst, kunt u uw bezoek plannen door op de knop BEZOEK RESERVEREN te klikken, die u hieronder terugvindt.

Klik hier

Gegevens

Begin:
6 juli @ 08:00
Einde:
14 juli @ 17:00
Evenement Categorie:

Gegevens

Begin:
6 juli @ 08:00
Einde:
14 juli @ 17:00
Evenement Categorie: