Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De internationale Morgan Meeting in Polen van 27 t/m 30 mei 2021

27 mei @ 08:00 - 30 mei @ 17:00

We nodigen je uit voor het Internationale Poolse Weekend met Morgans, dat regelmatige bijeenkomsten in ons land zal initiëren. Het doel van de bijeenkomst is om liefhebbers van dit prachtige merk te integreren en de mooiste hoekjes van Neder-Silezië te ontdekken.

We zijn ervan overtuigd dat we door het organiseren van zo’n groot evenement de geschiedenis van Morgan in Polen creëren, in een land waar er tot vorig jaar geen officiële vertegenwoordiger van dit merk was.

We beginnen met het charmante en mysterieuze Neder-Silezië, vol met prachtige, kronkelende routes en betoverende uitzichten. Kasteelkerkers, historische mijnen, vestingwerken, forten en nachtelijke rondleidingen door het kasteel zullen iedereen de spanning laten voelen die deze attracties vergezellen. Degenen die veeleisender zijn, zullen ook wat tijd vinden voor het zwembad, de sauna of de spa-behandelingen – en de chef-koks zullen goed voor de smaakpapillen van de deelnemers zorgen. Het wordt dus een unieke Rally. Maar waarom? Omdat het in Polen zal plaatsvinden, want het zit vol met attracties, want het zal bij jou zijn!

Klik hier voor de website

Gegevens

Begin:
27 mei @ 08:00
Einde:
30 mei @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Świeradów-Zdrój,
Świeradów-Zdrój, Polen, Polen + Google Maps

Gegevens

Begin:
27 mei @ 08:00
Einde:
30 mei @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Świeradów-Zdrój,
Świeradów-Zdrój, Polen, Polen + Google Maps