Laden Evenementen

« Alle evenementen

Classic car sponsorrit Maarssen-Aalten op zaterdag 25 september 2021

25 september @ 08:00 - 17:00

Classic car sponsorrit Maarssen-Aalten

Datum:
zaterdag 25 september 2021
Omschrijving:
Het is 9 december 2010 en de deelnemers van de Volvo Classics Panamericana 2011/2012 staan klaar in Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië, de geboortestad van de tango en ook wel “het Parijs van Zuid-Amerika” genoemd. Het zal een toertocht worden die werd gereden door de volgende landen en steden met als start Argentinië Buenes Aires, Vuurland Ushuaia, Chili El Calafate, Santiago, San Pedro, Bolivia Unyuni, Peru Machu Pichu, Lima, Equador Quito en als finish Cartagena in Colombia op 14 januari 2021.

In goed overleg met Sapa Pana Travel werd een goed doel gekoppeld aan de Volvo Classics Panamericana 2011-2012. Gekozen werd voor de Stichting HoPe en met name voor het project: “Geef Andeskleuters een kans”!

Nu, op 25 september 2021, wordt er een reünie georganiseerd door twee vrijwilligers/ambassadeurs van de stichting HoPe Nederland. Hans van Vliet (heeft ook de Volvo Classics Panamericana 2011/2012 gereden) en Ad va Gestel hebben toestemming van de stichting HoPe om deze Classic car sponsorrit te organiseren, bestuursleden van stichting Hope helpen en ondersteunen waar dat nodig is. De deelnemers van de Volvo Classics Panamericana 2011-2012 worden uitgenodigd om samen een sponsorrit te rijden in Nederland, met als doel, stichting HoPe te ondersteunen in haar werkzaamheden in Peru.

Hans van Vliet en Ad van Gestel zijn al een paar weken aan het werk met de voorbereiding om een Classic car sponsorrit op te zetten met als startpunt Maarssen en als eindpunt Aalten. Het zou geweldig zijn om veel oud deelnemers van de Volvo Classics Panamericana 2011/2012 te mogen begroeten op dit evenement. Er wordt hard gewerkt om de sponsorrit een mooi en uitnodigend event te maken. Daarom nodigen wij de oud deelnemers van de Volvo Classics Panamericana 2011/2012 van harte uit de Classic car sponsorrit Maarssen-Aalten te komen rijden op 25 september 2021. Kom met uw opgeknapte auto de naar Maarssen en geniet van de landelijke wegen en mooie Hollandse plaatjes die u tijdens de Classic car sponsorrit Maarssen – Aalten ongetwijfeld gaat zien.

De tocht

Een tocht van ruim 155 km langs water, mooie landschapswegen en Hollandse plekjes.
Het wordt geen race tegen de klok, maar een sponsortocht, dus het rijden met uw classic car en genieten van de mooie Hollandse plekjes. Ook het ophalen van herinneringen van de Volvo Classics Panamericana 2011/2012 zal gesprekstof zijn tijdens deze tocht.

De start is in Loenen aan de Vecht, en het eindpunt ligt in Aalten.
Onderweg zorgen wij voor een lunch- en rustplek, namelijk in …….. (moeten we nog bepalen).

Startijd is om 9.30 uur.
Deelnemen
Deelname aan dit event kost 250,00 euro per voertuig. Dit is inclusief route, schildje, T-shirt voor de bestuurder. Een lunch is opgenomen in de rit. Koffie met wat lekkers bij de start. Het is mogelijk een extra T-shirt te kopen voor de bijrijder(s) tegen een bedrag van 10,00 euro. Wanneer men wil deelnemen aan deze Classic car sponsorrit zal men zich moeten voorinschrijven tegen een bedrag van- € 50,00. Twee weken voordat de Classic car sponsorrit plaats-vindt (25 september 2021) zal een bedrag van- € 200,00 moeten worden voldaan om mee te mogen rijden.
De organisatie heeft de toestemming van de gemeente Stichtse Vecht waaronder Maarssen valt. Ook de gemeente Aalten heeft zijn medewerking toegezegd en zal alle deelnemers graag ontvangen. Natuurlijk zijn ook wij verplicht om ons te schikken naar de coronaregels die dan gelden. Wij en de deelnemers zullen de coronaregels respecteren om dit geweldige spektakel tot een mooi einde te brengen. Wanneer u zich inschrijft via het inschrijfformulier en de aanbetaling van €50,00 heeft voldaan, ontvangt u een bevestiging
dat u ingeschreven bent en de aanbetaling is ontvangen.

Er wordt een digitale route aangeboden, gemaakt met de routeplanner Garmin (basecamp).
Ook wordt de route nog omgezet naar GPS van TomTom.

De organisatie hoopt op een groot aantal deelnemers die enthousiast de Classic car sponsorrit Maarssen – Aalten mee gaan rijden. Het zou geweldig zij wanneer veel oud-deelnemers van de Volvo Classics Panamericana 2011/2012 klaar staan om gezamenlijk het evenement met het goede doel tot een succes te maken, waar iedereen met een fijn gevoel op zal
terugkijken.

Heeft u vragen m.b.t. de Classic car sponsorrit Maarssen – Aalten, mail naar de organisatie.

Organisatie is in handen van:

Hans van Vliet
Ad van Gestel

Locatie:
Zandpad 23
3601 NA Maarssen
Route plannen
Bijlage:
Inschrijven:
Contact:
Ad van Gestel en Hans van Vliet
Tel. 013-5042271 / 0653316793
classiccarsponsorrit.maarssen-aalten@ziggo.nl

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Maarssen
Zandpad 23
Maarssen,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Maarssen
Zandpad 23
Maarssen,
+ Google Maps