Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Appels & Peren Rally op zondag 20 september 2020

20 september @ 10:00 - 17:00

Appels & Peren Rally (Tiel)

Datum:
zondag 20 september 2020
Omschrijving:
Op zondag 20 september 2020 wordt de Appels&Peren Rally gehouden. Er wordt een mooie tocht uitgezet door de Betuwe, de fruittuin van Nederland, waar de boomgaarden volhangen met appels en peren en de pluk in volle gang is. De start vindt plaats vanuit het centrum van Tiel vanaf de plek waar een dag eerder de Fruitcorso wagens zijn langsgereden. In de ochtend is het voor de rally deelnemers mogelijk om even een kijkje te nemen op het Fruitcorso terrein en de kunsten van de wagenbouwers te bewonderen. En we zamelen ook geld in voor het Fruitcorso Tiel. Van uw inschrijfgeld wordt € 25,- gedoneerd.

Er wordt een rally/puzzelrit uitgezet met behulp van verschillende rally systemen, zoals bol-pijl navigatie, pijlen kortste route, ingetekende lijn met barricades, grensbenadering en visgraat.

Deelname is mogelijk voor alle typen auto’s, maar natuurlijk is het nog leuker als u deelneemt in een bijzondere auto, klassiek, sportief of open. Aan het eind van de dag wordt de Rally afgesloten met een BBQ bij Pitch & Putt te Maurik.

Meer informatie en inschrijven: www.appelsenperenrally.nl

Locatie:
Taluud
4001XN Tiel
Route plannen
Contact:
Bjorn Tannemaat
Tel. 06-29385638
info@appelsenperenrally.com

Gegevens

Datum:
20 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Tiel
Taluud
Tiel,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
20 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Tiel
Taluud
Tiel,
+ Google Maps