Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

7de Vintage Revival Zandvoort op 4 en 5 juli 2020 canceled

4 juli @ 10:00 - 5 juli @ 17:00

UITNODIGING

In aansluiting op onze “safe the date” ontvangt u in deze nieuwsbrief alle informatie over de 7de Vintage Revival Zandvoort op 4 en 5 juli in combinatie met het 3de lustrum van de Dutch Vintage Sports Car Club. Deze uitnodiging wordt uiteraard aan alle DVSCC-leden gestuurd, maar ook verstuurd naar Nederlandse autoclubs en zo’n 120 eigenaren van prewar cars in binnen- en buitenland.

Het bestuur is volop bezig met de voorbereidingen van deze 7de VRZ en daarbij hoorde ook een eerste echte verkenning van het circuit en de nieuwe faciliteiten: “de ‘geringe’ aanpassingen aan het circuit zijn verrassend en uitdagend, de twee nieuwe kombochten zijn spectaculair. Het nieuwe Paddock 1 biedt alle mogelijkheden om daar alle prewar cars op te stellen, zowel voor de VRZ als het DVSCC Concours. De nieuwe Dutch Grand Prix Lounge boven op de Hunserug is een perfecte plek voor de barbecue en de DVSCC lustrumparty”. Dit concluderend nadat we in de BMW van Erik Weijers (COO van CPZ) een echte ronde over de nog deels onverharde baan hadden gereden.

PROGRAMMA

Vrijdag 3 juli: Voor de ‘first arrivals’ is het Circuit open tot 19.00 uur. Campers, caravans of tenten voor overnachting zullen plek toegewezen krijgen op loopafstand van Paddock 1. Het Circuit wordt s‘ nachts bewaakt.

Zaterdag 4 juli: Circuit open vanaf 8.00 uur. Wedstrijdsecretariaat open vanaf 9.00 uur. Deelnemers aan de Vintage Revival kunnen zich na de technische keuring registreren bij het wedstrijdsecretariaat in de KONI-bus. Deelnemers ontvangen tegen een borgsom van 50 euro (cash) een transponder. Voor deelnemers aan de VRZ geldt een helmplicht en stellen wij een ‘period-overall’ op prijs. De VRZ heeft op zaterdag twee sessies van 20 minuten en is een regelmatigheids’wedstrijd’.

Op zaterdag organiseert de DVSCC het eerste Prewar Concours ooit in Nederland. Een concours jury onder leiding van Ton Roks van Octane zal de deelnemende auto’s beoordelen en aan het einde van de dag de winnaar bekend maken. Deelnemers stellen zich ook op in Paddock 1 en registeren zich vanaf 10.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat bij de KONI-bus. In de pauze van het circuit programma kunnen twee demorondes over het circuit worden gereden.

Alle deelnemers lunchen in restaurant Bernie’s, direct naast Paddock 1. Alle deelnemers kunnen aan het einde van de middag deelnemen aan een parade door dorp Zandvoort.

Zaterdagavond zullen we het derde lustrum van de Dutch Vintage Sports Car Club vieren in de Dutch Grand Prix Lounge direct aansluitend op de parade. Eerst een welkom borrel, daarna een luxe barbecue en last but not least een DVSCC-party met DJ MikeChap.
Het DVSCC bestuur nodigt u van harte uit niet alleen deel te nemen aan de Revival of het Concours maar ook aan de Lustrumfestiviteiten. Een echt feestje met gelijkgezinden! Er is geen dresscode, anders dan feestelijk!

Zondag 5 juli: Circuit open vanaf 8.00 uur. Wedstrijdsecretariaat open vanaf 9.00 uur. Nieuwe deelnemers aan de Vintage Revival melden zich aan op dezelfde wijze als zaterdag. Op zondag rijden we wederom twee sessies van 20 minuten ook op regelmatigheid. Alle deelnemers krijgen een DVSCC-lunch aangeboden in het eigen paddock. De (Franse) lunch zal worden geserveerd naast de KONI-bus.

Voor liefhebbers/deelnemers is er ook op zondag een parade door het dorp. Na de tweede sessie zal om circa 16.00 uur bij de KONI-bus de prijsuitreiking met de felbegeerde DVSCC lauwer-kransen plaatsvinden. Alle deelnemers kunnen zondag op tijd naar huis en onze gasten uit de UK zijn dan op tijd om de boot in IJmuiden te halen.

INSCHRIJFFORMULIER
Op de DVSCC website vindt u het inschrijfformulier alsmede hieronder:

Maak een keuze uit verschillende pakketten en een simpele klik stuurt het formulier naar het DVSCC-secretariaat. Vervolgens ontvangt u direct een bevestiging van deelname en de pakketkeuze en uiteraard een betalingsverzoek. Denk om het meesturen van een foto van uw prewar. Na ontvangst van betaling wordt uw deelname zichtbaar op de website.

Het DVSCC-bestuur hoopt op veel animo voor deelname, niet alleen omdat het nieuwe F1 circuit alle uitdagingen biedt, maar ook omdat we het derde lustrum op deze wijze met elkaar willen gaan vieren. De Dutch Vintage Sports Car Club bestaat dit jaar vijftien jaar en telt inmiddels zo’n
honderdzestig leden en dus is het tijd voor een feestje met elkaar.

Voor vragen kunt u bellen met Ron (0653138897) of Henk (0651457375) of anders mailen naar secretariaat@dvscc.nl

Met vriendelijke DVSCC-groeten

Ron van ’t Schip (voorzitter) Henk Fortgens (secretaris)

Verzoek aan clubbesturen:
s.v.p. deze uitnodiging verspreiden naar leden met een prewar tourer of prewar sportscar

Gegevens

Begin:
4 juli @ 10:00
Einde:
5 juli @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Racecircuit Zandvoort
Zandvoort, Nederland + Google Maps

Gegevens

Begin:
4 juli @ 10:00
Einde:
5 juli @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Racecircuit Zandvoort
Zandvoort, Nederland + Google Maps