Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

10 september 2022 – Oldtimerdag De Bilt

10 september

 

10 jaar Oldtimerdag De Bilt – U kunt weer inschrijven –
Op zaterdag 10 september hopen wij na een afwezigheid van 2 jaar de 10de en waarschijnlijk laatste editie van de Oldtimerdag in De Bilt te organiseren. Wij nodigen u van harte uit om zich in te schrijven voor onze jubileumeditie, 10 jaar Oldtimerdag De Bilt. De eerste start van de route is om 11.00 uur en de tweede start zal om 13.00 uur zijn. Zodra de eerste start om 11.00 uur vol is, is inschrijven voor de tweede start mogelijk (u ziet dit op onze website). De tocht is ongeveer 75 km.  U kunt tijdens deze tocht genieten van de mooie plekken die Midden-Nederland  te bieden heeft. De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Ons evenement valt onder de evenementenregeling voor oldtimers. Dit betekent dat oldtimers waarvan het kenteken geschorst is onder voorwaarden toch mogen meedoen aan een evenement. Meer informatie vindt u op onze website.

De Oldtimerdag is een onderdeel van de Marktdag met Oldtimers in De Bilt. Dit is een dag met veel activiteiten op de Dorpsstraat en rond de Dorpskerk waarvan de opbrengst geschonken wordt aan goede doelen. U leest hier meer over op onze website.

De kosten voor deelname aan de oldtimerdag bedragen € 15,00 per auto (inclusief  bestuurder). Voor elke verdere passagier bedragen de kosten € 10,00. Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/thee en wat lekkers en ontvangt u een lunchpakket.  Tijdens de show kunt u ook nog een drankje en hapje in onze Brasserie afhalen.
Uiteraard ontvangt u een routeboekje met informatie en een rallybord voor op uw oldtimer.

U kunt zich opgegeven via het inschrijfformulier op www.oldtimerdagdebilt.nl.  U vindt op onze website ook nog meer informatie en foto– en filmmateriaal van de vorige edities.

Laatste editie
In 2009 zijn de huidige organisatoren gestart met de Marktdag. Vanaf 2011 werd het Marktdag met Oldtimers. Nu na corona willen we nog één keer op 10 september 2022 een mooi evenement organiseren. We hopen op nog een fantastisch jubileum met 10 jaar Oldtimers op de Marktdag, maar na deze editie zullen wij als organisatoren stoppen.

Contactgegevens:       Oldtimerdag De Bilt            info@oldtimerdagdebilt.nl
A . de Rooij                           www.oldtimerdagdebilt.nl
De S. Lohmanweg 4
3732 BT  DE BILT                  Bankrekening:
Tel: 06-17289119                 NL37 INGB 0005 2558 81
t.n.v. Wijkkas Dorpskerk De Bilt

 

Meerijden met een klassieke bus!
Het is mogelijk om op 10 september als passagier van Bus27 of Bus316 mee te rijden met de toerrit op de Marktdag met Oldtimers in De Bilt! Bus27 rijdt mee met de eerste start om 11.00 uur in de stoet met oldtimers. Bus316 rijdt mee in de tweede start om 13.00 uur. De route is ca 70 kilometer en gaat door de mooiste plekjes van onze regio. De tocht start vanaf de Dorpsstraat in De Bilt en duurt ongeveer 2 uur, een kaartje kost € 10,-. Het is een unieke ervaring om samen met ca 100 olditmers één van deze ritten te rijden.

Om 15.00 uur rijdt Bus27 nog een mooie route door de omgeving van De Bilt. Deze route is ca 30 km en duurt onveer een uur. De kosten hiervoor bedragen € 5,-

Kaarten voor de busritten zijn te bestellen via de website https://marktdagdebilt.nl/busritten

Bus27 maakte deel uit van een serie van 15 bussen van het type Worldmaster van het merk Leyland. In de jaren 50 en 60 reed Bus27, als onderdeel van het wagenpark van het Gemeentelijk vervoerbedrijf , in de Schepenbuurt in Utrecht. Bus27 heeft jarenlang dienst gedaan als safaribus in de Beekse Bergen. Na een complete restauratie rijdt de bus nu weer rond.

Bus316, een Hainje – DAF CSA1 is gebouwd voor de GEVU en in 1975 in gebruik genomen. Na omzwervingen op Maastricht Airport als platformbus en in Nijmegen als Discobus is Bus316 nu in handen van STichting GEVU Museumbus. De bus is recentelijk weer teruggebracht in de Utrechtse Stijl en zal op de Marktdag met Oldtimers weer één van zijn eerste ritten maken en de omgeving waar hij thuis hoort.

Gegevens

Datum:
10 september
Evenement Categorie:

Organisator

A . de Rooij
Telefoon:
06-17289119

Locatie

oldtimerdag
De S. Lohmanweg 4
De Bilt, 3732 BT  Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
10 september
Evenement Categorie:

Organisator

A . de Rooij
Telefoon:
06-17289119

Locatie

oldtimerdag
De S. Lohmanweg 4
De Bilt, 3732 BT  Nederland
+ Google Maps