De MSCCH Regio Zuid Zuid , heeft ook veel expertise wanneer het om stoom gaat .

Vraag maar hun advies, u zult aangenaam verrast zijn. Basis voor een leuke trip !

9b4ba8019790e3996a040eb10a0b7a75


Regiobijeenkomsten.9-3-2016 logo Zuid-Zuid
Wanneer ?

Iedere eerste woensdag van de maand, 19.30 uur club-meeting.
Zie ”evenementen”, in  FataMorgana voor details.

Waar ?

Hotel/Cafe/Terras  HOUBEN Kerkstraat 17 Nunhem

Info : Herman Hermans ,  T. 077-474.4434    M.06.20.683.862

E.hemhermans@planet.nl

Wat valt er te beleven in de Regio Zuid-Zuid?

De Regio Zuid-Zuid met circa 50 Morgan-bezitters. De Morgan-fanatici uit het zuiden des lands, met voornamelijk Limburgers enkele Brabanders en verdwaalde Duitsers die in de grensstreek wonen, vormen al jaren een hechte groep Morgan-vrienden met in principe iedere eerste woensdagavond in de maand een bijeenkomst te Horn, met uitstapjes naar leuke plekjes in het bronsgroen eikenbos of een terras hier niet ver vandaan. Regelmatig worden weekenden georganiseerd, techno-avonden en picknickuitstapjes, een of meerdaagse ritten waarbij de Belgische Ardennen en de Duitse Eiffel aantrekkelijke plekjes bieden. Een rally naar de Franse grensstreek staat ook op de vaste agenda. Binnen de Regio Zuid-Zuid zijn diverse kleinere groepen actief welke heel Europa bereizen van Schotland tot in Sicilië en van Noorwegen tot Portugal.
Het aansluiten bij zulke machtige groep is een ervaring voor het leven, waarbij de democratische invloed op al het Morgan gebeuren in Nederland mede aan de sterke groep Zuid-Zuid leden is.

U weet : Wie sjoen oos Limburg is, det wit toch nemes, allein de zuuderling, dea Limburg leef is.

M.S.C.C.H., Regio Zuid-Zuid, dao is ut te doon !

Regio Ambassadeur Hem / Herman Hermans, staat altijd voor u klaar.WIST U!ruud van der plas
Dat  de weledele heer Ruud van der Plas een notoir lid is van de Regio Zuid-Zuid?
Daarbij is Ruud op IEDERE maandelijkse woensdagavond Morgan meeting aanwezig.
Verder is hij een van de geweldige organisatoren van “The Original Morgan Breakfast Club”.The Original Morgan Breakfast Club – (Een activiteit exclusief van MSCCH regio zuid –zuid)mbc

Een echt gezellige top attractie van onze leden. In principe komt 6 keer per jaar The Original Morgan Breakfast Club op zondagmorgen van 10 tot 12 uur bij elkaar.

Het 3e weekend van de maanden ; oktober, november, december, januari, februari en maart.
Het evenement wordt op toerbeurt door wisselende leden georganiseerd in een zeer extravagante en culinaire locatie door geheel Limburg.

Het blijkt een uitdaging voor de leden te zijn hun vrienden iedere keer weer geweldig te verrassen met een fantastische locatie en dit alles voor een laag budget per persoon waar niet van mag worden afgeweken. Klokslag 12 uur wordt de Breakfast gesloten en gaat ieder zijn eigen weg om verder te genieten van de zondag.

Op zondag 19 februari 2017: ” Lovely Original Breakfast ” georganiseerd  door de leden van de MSCCH regio Zuid Zuid.

Aanmelden verplicht en uitsluitend bij Hetty Sevens, telefoon: 06 54257855

Kosten ca. € 15,00 per persoon.

U bent van harte welkom in het mooie en oer gezellige Limburg

Uw Regio Ambassadeur MSCCH regio Zuid Zuid, HermanRegio Zuid-Zuid On the Road!

afbeelding 107


heksentour_2007_280 heksentour_2007_278 zz_otr1 zz_otr2

De zuidelijke Morgan-Drivers zijn regelmatig te vinden op diverse meetings, maar zelf organiseren ze ieder jaar: rally’s, toertochten, reizen in binnen en buitenland

Beroemd zijn de meerdaagse reizen naar Luxemburg die regelmatig zijn en worden gehouden, Zoals een vijfdaagse Heksentoer naar Engeland, een vijfdaagse rit door het Sauerland of langs de Moezel. Ook het Frans Normandië is en wordt veelvuldig bezocht in meerdere dagen durende vakantietrips. Ook de  ”Goodwood Revival” en ”Le Mans Classic” zijn vaak bezocht.

Kom naar onze Club Meeting en wij vertellen jullie er meer over. In het zuiden van ons mooie land zijn in de loop der jaren vele mooi dingen instaan en zeker in onze MORGAN CLUB, zo waren er ca. 25 jaar gelden geen regio’s , maar in Limburg bestond de “”Spliter groep”” , welke was opgericht door o.a. Gerda van Gijzel en Peter Timmerman even later sloot ook Herman Hermans zich hierbij aan , zo ontstond een club van ca. 25 leden welke mooie reizen maakte in de loop der jaren en regelmatig bij elkaar kwam. Later ontstond uit deze gedachte van de Limburgers het voorstel om Regio’s op te richten. Verder is de hier eerder gememoreerde “”Breakfast Club””  ontstaat , alsmede was de term GLAMPING werd al gedaan door mensen binnen de “”Regio Zuid-Zuid”” toen er nog niemand van had gehoord, mooie Camper , indrukwekkende Trailer en de Morgan op de trailer.Wat  te denken van een mooie kleine Caravan achter de Morgan. Dan nog maar te zwijgend van het exclusieve “”zonne-dak”” voor de zon aanbidders welke zich toch willen beschermen tegen een “”zonne-steek””. Het is maar dat u het weet, het zijn “verrekes” slimme Morganisten, die Limburgers en hun vrienden.politiebegeleiding 2 2

De regioambassadeur Herman Hermans en eega onder politiebegeleiding door Brugge!


9 september 2016

Beste Morgan vrienden, wanneer je er niet bij was, dan had je deze keer dikke pech! Want woensdag  7 september 2016 was onze maandelijkse Morgan Club Meeting regio Zuid-Zuid in onze nieuwe “home” te Nunhem. Een dag eerder belde mij Willem van Beest met de mededeling dat het goed weer zou worden en dat hij van plan was een rit te houden op de betreffende woensdag, te starten in Venlo om 14.30 uur een trip in het noorden van Limburg inclusief een deel van Duitslands grensstreek, in de wetenschap dat zoiets erg leuk is, heb ik nog geprobeerd mijn drukke agenda (toevallig in deze week) aan te passen, helaas. Maar het werd desondanks een succes, maar de pret was nog niet voorbij want ik had tegen Willem gezegd , ben verstandig en laat Jack Vullers van Hotel/Café HOUBEN even weten dat je iets eerder komt een daar een hapje wil  eten met de groep, wie denkt dat de happening toen voorbij was, nee dus.

Inmiddels had ik een telefoontje uit Bussum gekregen van onze Morgan-lady Gerda van Gijzel die verbleef in ”Hotel De Herberg te Beesel” en vertelde een bezoek te brengen aan onze veel geprezen Morgan (woensdag) Meetings, geweldig en gezellig.

Om 19.30 uur kwam er nog een groep Morgan vrienden bij en hebben wij op het machtige terras, gezellig geborreld en sterke verhalen moeten aanhoren, hetgeen geen straf was.

Ik moet jullie vertellen dat er ook uitvoering technische zaken zijn besproken zoals de revisie van Ruuds Morgan achteras, die was vastgelopen, uiteraard de stand van zaken aangaande de Morgan van Thijs en niet te vergeten de onderbroekloze Schotse Drummer die inmiddels beroemd begint te worden in Roermond en enkel aanleunende dorpen.

Beste Morgan vrienden, jullie kunnen lezen dat de bruisende regio Zuid-Zuid, niet alleen technische zaken oplost en/of bespreekt, alsmede wanneer wenselijk ook ondersteunt. Dat is de ware geest van het Morgan rijden.

Af en toe willen de Morganleden in Limburg ook wel eens van de ambassadeur lezen hoe de zaken er voorstaan of wat ze gemist hebben, u weet het vrienden , kom naar de meetings, de ontbijtclub, het kerstdiner, de Nieuwjaarsborrel, het Kerstdiner en de spectaculair reizen. Want, als je er niet bij bent geweest, weet je zeker dat je iets hebt gemist.

Uw altijd uitgeslapen ambassadeur, Herman Hermans MSCCH Regio Zuid-Zuid.