pomp

Pomptourtocht in Heino op zondag 19 augustus 2018

Ook dit jaar worden de Heinose Pompdagen op de zondag afgesloten met de Pomptoertocht. Deze tocht voor oldtimers en klassieker wordt al weer voor de 21e keer gereden.

Wij nodigen u van harte uit om met uw oldtimer of klassieker aan deze toertocht mee te doen. Het bouwjaar van het voertuig mag t/m 1985 zijn, bij de trekkers geldt een bouwjaar t/m 1970.

De route voert u door Salland en omstreken over kleine weggetjes en langs mooie plekjes. Voor de brom­fietsen en trekkers wordt een aparte route uitgezet. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om getrokken materieel aan te koppelen aan de trekkers. Wellicht overbodig om te vermelden, maar voor de zekerheid doen we het toch: Het is verboden om personen mee te voeren, anders dan op een veilige, daartoe bestemde bijrijdersplek.  Als u met een ander voertuig deelneemt en/ of deze is te jong dan kunt u niet deelnemen.

We vertrekken op zondag 19 augustus 2018 bij camping Heino, Schoolbosweg 10 te Heino.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vertrektijden PTT Brommers Solex Tractoren Motoren Auto’s Vrachtauto’s
Start camping 10:45 10.55 11.00 11:30 11:30 11:50

 

De aankomst in HEINO  zal zijn vanaf 14:00 uur t/m 15:00 uur.

 

 

Bij aankomst in Heino kunt u, na een “ritje door het feestgedruis”, uw voertuig opstellen in het centrum van het dorp. Wij vragen u om de aanwijzingen van de organisatie hier goed op te volgen, zodat de toe­schouwers alle mooie en bijzondere voertuigen kunnen bewonderen terwijl u wat kunt napraten en nagenieten in het dorp. (na 15.00 uur wordt het centrum afgesloten  voor de voertuigen en is het niet meer mogelijk om tussen de terrassen door te rijden. )

De kosten voor deelname zijn € 11,00 p.p., te voldoen door een ideal betaling dit gaat automatisch via het inschrijfformulier op https://www.pompdagen.nl/inschrijving-pomptoertocht. Dit is na betaling gelijk u bewijs van inschrijving. Niet vergeten mee te nemen.

Bij deelname krijgt u het volgende aangeboden:

Per voertuig een routeboek en een schild.

Per betaalde deelnemer  ontvangt  4 consumpties  en een traktatie bij de finish.

 

U kunt solo rijden of in een (eigen) groep, maar let u op de bovengenoemde tijden. Komt u met een ander voertuig als ingeschreven mag u niet starten ook geldt dit voor het jaartal.

Inschrijven voor 12  augustus a.s. via het digitale inschrijfformulier op www.pompdagen.nl

U dient de ontvangstbevestiging uit te printen en bij de start te overhandigen aan de organisatie.

Wij hopen natuurlijk weer op veel inschrijvingen en goed “Oldtimer weer”.

Fout! Bestandsnaam niet opgegeven.

Tot 19 augustus 2018,

Groet, Pomptoertochtcommissie Heino Jacolien, Renate, Jos, Henny, Bennie, Henry, Luuk,