Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zeeuws Vlaanderenrit MSCCH regio Zeeland

26 mei @ 10:00 - 17:00

cropped-kopoudefoto

Zeeuws – Vlaanderen rit

Op zaterdag 26 mei  organiseren Johan en Marion van Damme samen met Frans en Mieke de Milliano, de Zeeuws-Vlaanderen rit  voor de MSSCH regio Zeeland.  

De rit brengt ons deze keer door West Zeeuws-Vlaanderen en een stukje België en staat in het teken van rariteiten en bijzonderheden.

Programma

Ontvangst met koffie en wat lekkers vanaf  10.00 uur in HCR  ’s Lands Welvaren, Kaai 4, in het mooie Aardenburg.  ( voor deelnemers die een slaapplaats zoeken: er is ook een hotel gedeelte)

We starten om 11.00 uur met de ochtendrit richting België,  langs mooie laantjes, weggetjes, en beton baantjes met klinkende namen als Bomlozenput, Goedleven, Stroopuit etc.

We rijden naar Nederland terug. richting ons lunchadres wat vol staat met rariteiten en bijzonderheden.  Jullie zullen ogen en oren te kort komen …

De middagrit gaat door het West Zeeuws Vlaamse land, waarbij een stukje langs de zee natuurlijk niet mag ontbreken.  Namen als Krabbendijk, Boerenhol, Nummer Een en Magereind komen allemaal voorbij.  Er is nog een stop voorzien  met een hapje en een drankje.

Voor de eindlocatie hebben we een pareltje gevonden aan de Maagd van Gent.  Hier kunnen we onder het genot van een glaasje nog wat nakaarten  in een restaurant met weer een bijzondere ambiance .

Er is hier de mogelijkheid om het Morgan diner te gebruiken wat zij voor ons hebben samengesteld : ca € 30,00 p.p. excl drankjes. Bij opgave graag vermelden vlees of vis.

cropped-Gevel2011

 

 

 

Kosten

Voor de kosten van deze rit hebben we momenteel een richtprijs van € 35,00 p.p. bij aanvang van de rit te voldoen: rally schildje, koffie of thee met iets lekkers, boerenlunch, een versnapering en een afscheidsdrankje is in de prijs begrepen.

 

Opgeven bij:  awjrodenburg@gmail.com

(LET OP: NIEUW EMAIL ADRES)

Deelname is beperkt tot 25 auto’s .

Johan en Marion van Damme                                              Frans en Mieke de Milliano

 

Gegevens

Datum:
26 mei
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Johan en Marion van Damme
E-mail:
awjrodenburg@gmail.com

Locatie

Hotel-Cafe-Restaurant ‘s Lands Welvaren
Kaai 4
Aardenburg, Zeeland 4527 AD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)117 491312
Website:
www.hcrslandswelvaren.nl