Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VENRAY OLDTIMER CITY

29 juli

Morgan -1

 29  juli  2018

 

Stichting Venray Oldtimer Toertocht – V.O.C. is in 1994 voor de eerste keer bij hotel Asteria van start gegaan en sinds 1997 is het evenement op de pleinen in het centrum van Venray. Dit jaar dus al voor de 24ste keer.

 

Het bestuur verzorgen de Asteria Knapzakkentoer van 130 km  op zaterdag 28 juli,  EN HET oldtimer treffen op zondag 29 juli waarbij men de optie heeft tussen een rit van 50 of 80 km.  in de mooie omgeving van Limburg / Brabant .

Er is een aanpassing gekomen in de leeftijd van de deelnemende auto’s door dit te verleggen naar auto’s van 1985 en ouder.

 

 

Er zijn ook wijzigingen in het bestuur gekomen. Henk Willems heeft de voorzittershamer overgedragen aan Marc Arts.

Henk Willems en zijn Rieky  hebben ruim  23 jaren Venray Oldtimer City gedragen en mede gemaakt wat het nu is waarvoor nogmaals dank. We zullen Henk gaan zien met zijn band “De Peelzwervers”.

Ronald Willemsen heeft de lege plek in het bestuur met enthousiasme ingevuld.

Avenray

 

 

 

 

 

 

 

De laatste jaren is er een constante deelname van ruim 300  klassiekers op de zondag, niet alleen uit Nederland maar ook België en Duitsland.   Een enkele oldtimer zelfs uit de begin jaren van de vorige eeuw.

Het bestuur, samen met de hulp van vrijwilligers, streven er naar om ieder jaar opnieuw het een geweldig evenement te laten worden voor deelnemers en toeschouwers.

Een ander streven is om dit evenement toegankelijk te houden voor een grote groep oldtimer liefhebbers. Door onze trouwe sponsors  die ons al jaren steunen kunnen we de kosten voor de deelnemers dan in balans houden.
In samenwerking met VENRAY BLOEIT  zullen op het Gouden Leeuw  Plein extra activiteiten zijn.

Het muzikale gedeelte wordt dit jaar verzorgd door de bekende band   “De Peelzwervers” in hun bijna originele formatie  zoals in de jaren 60-70 – 80.

Traditioneel is er voor de kinderen het springkussen en de ballonnenwedstrijd waar prijzen mee te winnen zijn.

De stoommachine en het orgel van de familie Linders uit Venray zijn niet te missen vaste deelnemers.

Onze  reporter zal over de pleinen zwerven en interviews doen om meer te horen over de eigenaar en zijn automobiel en om reacties van het publiek te horen.

Dit valt samen met een van de  koopzondagen . Behalve de mooie automobielen zijn ook de winkels in Venray een extra uitnodiging voor een bezoek aan dit evenement.

Om 16.00u zullen de uitreiking van de prijzen zijn van o.a.  publieksprijs en mooiste Engelse auto.

 

Via onze website kunt u uitgebreidere informatie vinden  :  www.venrayoldtimercity.nl

De mogelijkheden voor een arrangement in hotel Asteria  om van dit laatste  weekend in juli te genieten in Venray zijn daar terug te vinden.

 

Het bestuur hoopt weer veel deelnemers en toeschouwers te mogen begroeten in het centrum van Venray

Tot 29 juli 2018

Gegevens

Datum:
29 juli
Evenement Categorie:

Locatie

Onbenoemde locatie
Gouden Leeuwplein
Venray, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.venrayoldtimercity.nl