Laden Evenementen

« Alle Evenementen

History Meets History op 2 juni 2018 in IJsselstein

2 juni

83 Haynes

Beste Classic Car liefhebber,

Welkom op de website van het Classic Car Event 2018. Het evenement zal op 2 juni 2018 wederom georganiseerd worden in de historische binnenstad van IJsselstein.

Dit wordt de tweede uitvoering van dit IJsselsteinse publieksevenement. Na het grote succes van vorig jaar, hebben wij zoveel positieve reacties gekregen van deelnemers, publiek en de IJsselsteinse middenstand, dat wij als Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard besloten hebben dit een jaarlijks evenement te laten zijn.

We houden daarbij vast aan een aantal zaken waarvan met name de deelnemers hebben aangegeven dat plezierig te vinden: het compacte evenement in de gezellige binnenstad, met direct contact tussen deelnemers en publiek en de gezamenlijke afsluiting na afloop van de rit bij Schilte, werd door alle deelnemers zeer op prijs gesteld.

We passen ook een aantal zaken aan en hebben hierbij zoveel mogelijk gehoor gegeven aan de input van zowel publiek als deelnemers. Zo zal er een langere tourrit in de omgeving zijn, waarbij we nog uitdagender wegen hebben gevonden. Onderweg is er mogelijkheid voor een korte rustpauze.

Wat ook anders is, is dat de opbrengsten naar een goed doel gaan. In dit geval is dat de stichting Abrona, waar u op deze pagina meer over kunt lezen. We hebben het inschrijfgeld daarom iets verhoogd en hebben een aantal actieve sponsors bereid gevonden ons te ondersteunen. We hopen daarmee maximaal Abrona te kunnen ondersteunen.

Het thema van het Classic Car Event is dit jaar ‘History meets History’. De verbinding tussen historische klassiekers en de historische binnenstad. Om dit thema nog meer kleur te geven zal de Historische Kring een aantal korte wandelingen verzorgen met uitleg over de gebouwen en de historie van IJsselstein. Daarmee wordt dit evenement volgens ons nog waardevoller voor alle betrokkenen.

Wat we in ieder geval koesteren is de gemoedelijke sfeer en gezelligheid, zoals we die vorig jaar hebben ervaren. Met maximaal 100 auto’s blijft het evenement exclusief en wij hopen op een minstens zo mooie uitvoering als in 2017.

Wilt u deelnemen, dan kunt u zich via het inschrijfformulier op deze site opgeven. Na betaling van uw inschrijfgeld is uw inschrijving definitief, tenzij het aantal auto’s boven de 100 uitkomt.

Wij zien u graag op 2 juni aanstaande.

Vriendelijke groet,

namens Lions IJsselstein-Lopikerwaard,

Klik hier voor de Website van de organisatie

Gegevens

Datum:
2 juni
Evenement Categorie:

Locatie

IJsselstein
IJsselstein, Nederland + Google Maps
Website:
http://www.lionsijsselstein.nl/lionsclassiccar.